Altafulla amb tota la il·lusió

25/5/12

El nou tipus de l’IBI per al 2013 serà del 0,91


El nou tipus de l’IBI per al 2013 serà del 0,91; sobre la base total nova de les valoracions rebaixades, i només en el primer tram del 10% en les valoracions pujades. Qui perd valoració també perd en augment del rebut de l’IBI; i qui guanya valoració durant 6-7 anys també guanya en rebaixa del rebut anual d’IBI fins 2018-19. Mai no plourà a gust de tots, oi? Hipòtesis fonamentades que caldrà verificar amb pagaments nominals que s’hi avinguin a la transparència comparativa...
Dilluns 21, migdia : Pisos de la Generalitat a l’Hort de Pau: adjudicats 8 + 5 pisos: 8 de lloguer durant 10 anys, amb compra opcional + 5 de lloguer a 156-166 e. mensuals per a una superfície de 38-40 m2 i una sola habitació. El 8 disposen de tres habitacions, 72,5 m2, amb aparcament i traster al soterrani tenen una mesa de 348.354 e. i en cas de compra dins el primer cinc anys el pagat es compta com a primera entrada. Estan situats als edifici dos edificis de l’Hort de Pau; els 8 fins ara buits només eren accessibles comprats, però ja restaran habitats mercès al nou Pla de xoc de l’Agència d’Habitatge de la Generalitat que n’ha flexibilitzar usos i accessos.
L’històric futbol del C.D.Altafulla, a punt dels XXX anys de la inauguració de l’estadi Joan Pijuan i presidit per seu fill Carlos, consolida projecte que ens ha de tornar a tenir seccions base, aspirar a la 3ª catalana i alguna temporada, potser dins d’aquest segle, a la normalitat d’un camp de gespa artifical. Entrenats per Albert jansà, han guanyat a la 4º catalana la meitat dels partits (13) i n’han perdut només 5, assolint el 5è lloc; en un grup on tres equips han abandonat – entr ells, el Creixell que sí que disposa de gespa... La grada jove - de juvenils, castellers i futbol sala -i els veterans més patriotes – Pepe Pijuan, germans de la Mata, martí pare del pitxitxi Pol Inglés, Lito Pito – i exdirectius – Ignasi Marquès – han donat un nou caliu a la Renaixença del club. El primer equip de futbol sala recordem que ha pujat a 3º estatal espanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.