Altafulla amb tota la il·lusió

23/6/11

El nostre cap de llista deixa el despatxet de la Casa de la Vila

El nostre cap de llista ha anat a retirar la seva petita biblioteca, aplec de castells i fotos del seu tros de despatxet a l'antiga estança dels municipals a la Casa de la Vila. Tota la documentació, en restar integrada en aquest blog al seu moment o al seu arxiu de liquidacions de pressupostos, ha anat a parar a la brossa.

Detallem els llibres que l'han anat acompanyant, amb la seva gravitació moral / intel·lectual aportant coherència i gosadia de criteris ( "minoritària per intel·ligent i audaç" és el qualificatiu del gran Dino Albadalejo per definir la política de PAU desplegada)


  1. Raimon Obiols: Els futurs imperfectes (1987) - amb un incessant aplecs de retalls de diari relacionats amb el dirigent / ideòleg / fundador del PSC
  2. Isidre Molas: Per un nou pacte social (1999)
  3. Marcel Esteve: La força del sí (2007).
  4. Amics / mestres i deixeble del PSC els autors; amb dedicatòries cadascun dels llibres de companyia.
  5. Pasqual Maragall: Maragall afirma. Articles 2000-2003. - amb la targeta d'interventor del PSC de les nacionals de 2003 afixada a la pàgina en blanc inicial
  6. Estudis Altafullencs nº34 amb l'article propi Manel Roig Pallarés, regidor i alcalde al quatrienni 1850-1853
  7. G.D.Cole: La organización política (1961)
  8. J.L.Aranguren: Ética (1968)
  9. Victoria Camps: Ética, retórica y política (1995) - regal de l'actual president dels Casteller de Vilafranca, Miquel Ferret i Miralles
  10. J.M.Maravall: La confrontación política (2008)
  11. Ph.Pettit: Republicanismo: Una teoría sobra la libertad y el gobierno (1999)
  12. Barack Obama: L'audàcia de l'esperança (2008)
  13. Enric Juliana: La deriva de España (2009)
  14. Loretta Napoleoni: La mordaza: las verdaderas razones de la crisis mundial (2010)
  15. Richard Florida: La clase creativa: la trasformación de la cultura del trabajo y el ocio en el siglo XXI.


Fotografies: tríptic sobre cartró gris en vertical: foto familiar boi completa del casament el nebot Roger Chiva Blanch. Foto de la reunió a la sala de comissions amb l'arquitecte Carles Galiano, Marga de l'empresa; Brendan i Ciércoles per la junta del C.D.Altafulla; J.M.Sanz (Patxet gran) o Pere Vives. A la manera de les piràmides d'edat, el col·lctiu de minyons dels Nans - amb els fills de l'Abel.
Fotos zenitals de la Diada castellera de les Cultures de juliol de 2009, la gravada per una televisió anglesa: ball de abstons; 5 pilars quatre de comiat dels Castellers de Vilafranca; el cantal parat per Fonxo, amb Èric Esclassants (de la Facina) a segons.
Foto de pilars finals de la primera Diada, el 2001: de quatre d'Altafulla; ventall de la Joves de Valls i pilar de cinc dels Ganxets de Reus.
Portada d'un treballet de curs de 3r: Passseig a la Vilafranca de 1285 de Júlia, Laia, Helena (nascudes el 1989)
Recull de fotos de premsa del primer 3 de nou amb l'agulla dels Castellers de Vilafranca (sant Ramon 2009) - amb la Núria Díaz Llop al pilar... Sobre cartró verd.
Fotos de Natalie Wood, Claudia Cardinale; Marta Coll i el seu fill Pau Balaguer; Sílvia Amigó i Clàudia Llach; Esther H.Roman i Clàudia B.Roman. Foto del grup culer dels nascuts el 1995.
Emblemàtica foto al claustre de sant Francesc de Vilafranca (maig de 2010) arran del Simpòsium sobre Manuel Milà i Fontanals: Martí Roig, Fonxo, Clàudia B.Roman, Ariadna Corredera, Paula Lecegui, Judit Díaz i el professor / poeta Magí Suñé (URV)
Enric Barceló i el paleta Mata petit treballant, lligats a l'embestida - amb escarpra i martell - en la rehabilitació de l'església
Cartells: de la FM de sant marí de 2008; del 9è Via Crucis Vivent (8 abril 2009); A la Violeta (7 de febrer de 2009) l'enremada del Catllar amb "Una comèdia d'infart!! Un infart de comèdia!!"; Primer concert de Jazzorquestra d l'IES d'Altafulla (26 març 2009). Patge reial i recollida de paquets de 2009.
Factura de la impremta pijuan dels calendaris dels Castellers (4-XII-2009) per valor de 255,36 e.
Només una d’emmmarcada també ha sigut retirada: la de la mesa del míting del 6 setembre de 1976 al camp de Mart del PSC (C) en procés constituent. Dret, hi està parlant, aquell activista FBC, amb la samarreta de la Marxa de la Llibertat. “Si aquesta nit una veu jove pot parlar d’uns projectes de democràcia i socialisme...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.