Altafulla amb tota la il·lusió

16/5/11

Els Castellers d'Altafulla exhibim la clàssica de set a la Plaça de la Vila de Vilafranca per Fires de Maig

En la mateixa diada, els Castellers de Vilafranca encenten els castells de nou amb folre de la temporada i un inèdit 7 de vuit amb un sol enxeneta. Només liles i verds fem actuació impecable, pel ritme i la solidesa en l'execució de les construccions, amb una canalla decidida i precisa.
L'ordre de la nostra actuació fou 3 i 4 de set, dos de sis i el 31 è pilar de cinc.
Les comunions i el futbol havien provocat algunes baixes significatives a cada pis del tronc, la qual cosa dóna més relleu a la fita d'actuar, amb la màxima dignitat, i per primera vegada, a la plaça / àgora més castellera.

( Foto del Facebook dels Castellers d'Altafulla )

Albert Asencio, el cap de colla de la travessia del desert, puja a terços al pilar, damunt del segon Marc Capdevila. Una exultant figuereta, a l'escenari més preuat, demostra la seva més que merescuda alegria per justícia històrica. El comentari del baix també històric, de les dues etapes de la història de la colla, Nani Torres i Virgili, "Per naltros ha estat una actuació plàcida" certifica el bon estat de forma i de fons de la colla, amb Arturo Palavecino com a cap de colla de gamma alta de set!

Amb l'anada a Vilafranca podem enorgullir-nos d'haver actuat a la terna de placés més històriques, farcides de plaques commemoratives: plaça Vella del Vendrell, a la del Blat de Valls per les decennals. Recordem que som els amfitrions de la plaça també històrica i de nou del Pou i que Altafulla suma les darreres temporades 4 places de 7 dels nostres Castellers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.