Altafulla amb tota la il·lusió

22/7/11

Punta Escarlata

Punta escarlata, la sèrie de Tele 5 ambientada a Tamarit i Botigues de Mar, protagonitzada per Carles Francino fill en el paper de l'inspector de policia Borja Ruiz va estrenar-se la nit d'aquest dimecres / matinada del dijous.
L'escenari del crim de dues adolescents, als camins i desembocadura del Gaià. Nombrosos plans nocturns de la platja del castell. El càmping Tamarit convertit en las Cañadas, una àrea d'oci nocturn.
Des del Reina per un dia dels diumenges a la tarda dels primers anys de tv que presentava la façana del palau renaixentista del castell d'Altafulla que no teníem tanta presència com a escenari televisiu.



Us sona algunes de les localitzacions ?

Punxem de públic al primer concert del Festival de Veus, que tingué una segona part entranyable mercès a les presentacions del director bonairense Ariel Alonso. La magnífica publicitat en pancartes no anà acompanyada de cartells previs ni quadernet de programes. Només la cúpula del Govern ( Fèlix i Jordi) al concert, sense cap afluència de la coral o de l'escola de música. Resta demostrat que es va als actes musicals per veure la pròpia canalla o si són gratuïts... Manca cronificadament la capacitat d'admiració / entrada artística dins una democràcia de mínims tan narcisista com poc espiritualitzada... Tot acaba quadrant! Ep, això sí: la logística de brigada com mai, per a tranquil·litat dels responsables polítiques que han sabut canviar de comandament...
Vam adonar-nos que està culminant la rehabilitació de l'hort del rector, sota l'absis amb la magnífica llenterna, lluint com mai, de la capella de sant Isidre. Sense l'espígol que tan perfumava les nits musicals...

El castell de postal de la nostra colla a pròpia plaça del Pou fou el 3 de set (no el quatre). La propera actuació s'escaurà dissabte, a partir de 2/4 de set, sota el gran plataner de l'Ajuntament de la Riera. Toca el gran redreçament per a recuperar tota la confiança com a regular colla de set que ja som!
L'efecte retorn de la Diada Castellera de les Cultures: a tota pàgina, a tres columnes, a les pàgines sípia de La Vanguardia de dilluns - pàg 4; secció Vivir. Daten a Altafulla, tota la crònica del cap de setmana casteller, signada per Aina Serra / Santi Terraza.
Amb fotografia del 3 de nou amb folre 200è dels Castellers de Vilafranca amb fons de la torratxa esgrafiada de Ca l'Ixart. El públic al carrer del Forn dóna mesura del ressò popular de l'espectacle.
Un requadre d'una columna singularitza la Rivalitat: Altafulla versus Torredembarra: "Ambdues formacions han assolit estructures del nivell mitjà de set, com s'ha posat de relleu aquest cap de setmana".
Com a conseqüència de la Diada de les Cultures també ha estat convidat el segon / graller / excap de colla Joan Albert Blanch al programa del Canal 12 Finet i pel mig, conduït per la musa castellera Raquel Sans (també crossa hipercompromesa de la Joves) i pel nostre Jordi Andreu (probablement l'analista tècnic casteller més valorat de la premsa audiovisual).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.