Altafulla amb tota la il·lusió

14/2/12

Èpica del CD Altafulla i ja tenim bàsquet al Poliesportiu


Tota l’èpica emocional del futbol en la remontada del C.D.Altafula contra el Constantí B. 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3. La gesta permet seguir sumant tots els punts possible Durant l’any en curs! “Pol vol dir gol” marca el primer i el miraculós darrer celebrat per una afició embogida pel final feliç. El partit acaba amb tres jugadors menys al camp (el nostre porter, el xilè Elias Prado, expulsat; ells amb dos lesionats retuts a les línies del camp).

 El Chus controla la pilota amb la seva classe

Editem: l'àrbitre de l'encontre va posar a l'acta que el resultat final va ser de 3-3. El club va reclamar, i tot sembla que li tornaran els 3 punts que merescudament es van guanyar els altafullencs al camp.

La celebració d’un referèndum altafullenc el 25 de marc renova el pacte de Govern municipal SI + AA. La pregunta doble pactada dirà. “Estàs d’acord que Altafulla entri a formar part de l’Associació de Municipis per la Independència i que per assolir la independència sera mitjançant l’exercici del dret a l’autodeterminació”. Hi podrem participar tots els censats majors de 16 anys a finals de gener d’enguany.
Recordem que al Ple només SI i CiU van votar a favor de la pertinença a la nova Associació, sense el suport d’AA, qui de fet imposa la segona pregunta i també el referèndum (senyal que el pacte no era inequívoc en aquest punt).
La senyera torna a senyorejar, ben ufana i exclusiva com s’escau, al balcó de la Casa de la Vila a la plaça del Pou. La part favorable de l’acord de represa del pacte de Govern per a SI. Felicitem l’actual alcalde per rectificar els primmiraments legalistes en aquesta questió, que tan poc havia demostrat a l’oposició.

El 18 de marc, a les 7 del vespre, el torrentenc Pau Alabajos actuarà a la Violeta i dins del Festival de Cançó d’Autor BarnaSants!

Ja tenim bàsquet al Poliesportiu. La regidoria de Guillermo Alonso instal·la unes segones cistelles per permetre entrenaments simultanis. Els divendres de febrer a juny, d’1/4 de 4 a ¼ de 5, hi entrenaran els veterans. El Club Bàsquet Altafulla presenta en competició actualment un infantil femení i un cadet masculí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.