Altafulla amb tota la il·lusió

16/1/12

Nota de premsa de l’exregidor per PAU, Fonxo Blanc

Nota de premsa de l’exregidor per PAU, Fonxo Blanc, adressada exclusivament a Altafulla radio / Albert Jansà (director i conductor del Magazine dels matins):

“M’ha va fer saber la Conxita Navarro del PP, ho he llegit a l’article de J.M.Pérez d’Ideal, a la plaça del Pou, però em va semblar tan gros que he volgut escoltar-ho amb les meves pròpies orelles:

Cap al minut 20’ de la gravació del Fil directe amb l’alcalde, del magazine dels matins d’Altafulla ràdio ( divendres, 23 de desembre de 2011) l’actual alcalde Fèlix Alonso per explicar que “Altafulla és un oasi en tot,  i sobretot en l’econòmic, en contrast amb altres ajuntaments” gosa a afirmar aquestes increïbles mentides:

a) el Pla Econòmic i Financer el va fer el Govern de Farré com alcalde i d’Alasà a hisenda

b) el PEF es va fer mercès a unes gestions que el propi Alonso va encapçalar amb la Direcció General corresponent de la Generalitat.

c) El Govern “dels altres que van venir després l’ha respectat”

Com consta a les actes municipals, i tot altafullenc seguidor de la passada legislatura recorda:

a) El PEF fou presentat pel Govern Gené, amb jo mateix – Fonxo Blanc,de PAU – com a portanceu d’hisenda ¡durant el mes de setembre de 2008!.

b) El responsable tècnic no fou d’altre que l’interventor municipal.

c) Els responsables polítics el Govern sorgit de la moció de censura + el no adscrit Francino. Però el PEF provocà la marxa del Govern d’Eva Martínez (llavors a AUPA) i en cada debat de pressupost Farré (llavors ABG) criticava el PEF.

A cadascú la memòria i la veritat històrioca que li correspon.

En tot cas, aquelles gestions d’Alonso-Farré-Alasà potser foren per un pla de tresoreria. Mai no per al PEF aplicat com a guia dels pressupostos del 2009-2010-2011 (mai no aprovats per ningú de l’actual Govern)”

Tot l’agraïment per la lectura d’aquesta nota per la 107.4 / Altafulla Ràdio

Fonxo Blanc Canyelles
690980704

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.