Altafulla amb tota la il·lusió

30/9/11

Noticiari i tafaneries d'Altafulla (XII)

Tindrem 3ª fase de rehabilitació de Marquès de Tamarit. Unanimitat al Ple a destinar els estalvis en l’adjudicació a les depuradores d’Onze de setembre / Alzina, assolides per la regidora Conxita del PPC / Urbanisme 2008-2001 en la contracta d’aplicació del PUOSC.
Haríem preferit que s’haguessin aplicat a l’enllaç del desviament de la N-340 amb el poble, d’acord amb el programa de SI – aportat per Josep Muntades / Urbanisme 2003-2007.
Nova mesura, doncs, per convertit Altafulla en zona residencial exclusiva – aïllada d’alt estànding. Així ho veiem!

El nou regidor de CiU, substitut del dimissionari Juan Spuch, també viu a la Mora com l’alcalde. Juan Spuch dimiteix per desacord com a metge de la sanitat pública, de llarga vocació / trajectòria a cirugia i assistència domiciliària, a Joan XIII, amb le srellades del seu propi partit al Govern. Aplaudiments i abraçades! Gràcies, Juan, per demostrar que no tots som iguals en aquest món dels càrrecs electes. Per exemple, els ara justament preocupats per revitalitzar la zona comercial de les Bruixes cal recordar que a toc de cassoles van boicotejar-ne la inauguració…


Al torn de preguntes del públic al Ple només poden contestar els regidors de Govern . Lògicament els regidors de l’oposició el van abandonar.

Al web de tv3 podem reviure l’estada a Altafulla del programa “divendres” durant aquesta setmana. El dilluns, Vador Gatell fou l’interlocutor de Màrius Serra a “Parules en ruta”, de boi 10 minuts.



Correllengua a Altafulla aquest dissabte: amb manifest, exhibió del seguici floklòric i… conferència “Franco i Catalunya”…. El seu motiu? El franquisme perviu perseguint la llengua catalana? Potser adonar-se’n que del franquisme hem heredat dues rigideses: el monolingüisme ( els de l’espanyolofòbia del tot i nom és únicament en català, mai no en castellà) i l’ortografisme (la seva sobrevaloració).
Cal recordar que Franco a Altafulla es diu carrer Antoni Abad!

Diumenge a la plaça del Castell de la Torre, el ConcurSet casteller. On els altafullencs anem a descarregar el nostre program màxim: quatre i tres amb l’agulla i cinc de set. Vine a fer pinya! Assaig aquest divendres, a les 9 del vespre al magnífic local rehabilitat de la pallissa de l’era de l’Ixart / Isidrot.
Es solaparà amb la celebració del SERTRI? Coinciativa de la regidoria d’esport de l’atleta Guillermo Alonso amb la cadena SER que tant amplifica la nostra presència a l’ona comercial d’àmbit espanyol amb desconnexions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.