Altafulla amb tota la il·lusió

30/8/11

concert de cloenda del XIXè Festival de Veus

El concert de cloenda del XIXè Festival de Veus reclama dues files zero d'autoritats convidades (de la Mesa del Parlament, Rafa Luna i el seu seguici del PP local i dos alts càrrecs de Seguretat). El quartet de Cantabile ofereix un repertori d'humor de qualitat, introduït en català llegit, alternat amb registres del tot sublims demostrant el seu virtuosisme. Com tot l'agost, bona entrada, que feia goig la plaça de l'església, esgotant les cadires.

La XIII Nit de piano i poemes valida la seva consolidació i necessitat. La soprano Eva Anaya com mai, entonadíssima, interpretant sarsuela i àries italianes acompanyada de X.Dolç. El pianista Hèctor Sáez-Ortuño amb la fluïdesa i romanticisme habituals. Tot el fervor a la rapsòdia de Joana Badia, que plenament recuperada homenatja Antoni Gelabert i Labordeta i del polifacètic J.M.Bellido - també exposant la seva pintura al Cercle Artístic. Jordi Ribé tria lectures vinculades a promoció de la creació literària a Altafulla. Fonxo Blanc es despenja amb una lírica molt sentida i agosarada.
La logística d'organització rutllant a la perfecció. Només l'exregidor Alasà entre els assistents; justificant Jordi Molinera la seva absència - després d'haver posat tota la seva iniciativa política per a l'èxit de l'empresa.

Aquest dilluns 29, dinar per a reorganitzar l'agrupació del PSC d'Altafulla amb l'assistència de J.M.Gené, Manel Ciércoles, Estebi Firalde, Pep Bordes i Fonxo Blanc.


Finalment el Govern d'Altafulla denega la celebració del concert de Flaix fm a l'estadi municipal que hauria permès els ingressos del bar per al Club de futbol així com l'arranjament dels vestidors per l'empresa promotora. Interior l'havia autoritzat i fins i tot instat insistentment al Govern perquè també li donés el vistiplau. Sembla que la dimensió de la possible assistència juvenil evocant el fantasma del "model Lloret" i el zel en la politica de seguretat i tranquil·litat del Govern motivà la decisió final, que rectificava la inicial d'autorització verbal. L'oposició municipal fou convocada per escoltar el criteri definitiu, sense cap possibilitat de debatre'l i modificar-lo.
En conversa amb l'alcalde li hem expressat que pocs problemes ha heretat i un d'ells, de fàcil solució, perquè disposen de romanent, és el dels vestidors i lavabos de l'estadi Joan Pijuan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.