Altafulla amb tota la il·lusió

5/7/11

Tafaneries i noticiaris altafullencs (III)

Màxima diligència a rehabilitar, per la propietat - el contrafort del jardí amb balustrada que dóna a la plaça Martí Royo. Aquest divendres, dos paletes dalt d'embestida l'arrebosaven amb tota cura. "L'ofici més bonic..."
Felicitacions que hem fet arribar per escrit al regidor Farré (AA). Afegint-hi els insistents reivindicacions de la plaça coma espai públic compartit.

Per gentilesa memorable del regidor Jordi Molinera organitzarem la XIII Nit de Piano i Poemes amb la programació habitual s'intèrprets i col·laboradors. S'escaura, com d' habitud, a la plaça de l'església el darrer diumenge d'agost (dia 28)

AA organitza un concert (al marge de la programació municipal i del Govern) a Voramar. Tarda / vespre de dissabte. Cal suposar que correspon al concert electoral ajornat al seu moment...
Divendres, vespre: Inaugurada l'Acadèmia Tales (de reforç i recuperacions escolars i acadèmiques) al c) de Mar, 3. La distribució d'espais, prou diàfana i esponjosa, l'elegància i alegria del mobiliari i la situació - amb pàrquing de la Granja tan a prop - incorpora el nou servei a la xarxa d'oferta de qualitat de l'eix escairat Marquèsde Tamarit / Migdia - de Mar.
Altrament, Marta Balañà, amb tres quadres embellint la nova Acadèmia, trasllada el seu estudi de pintora prop de la plaça del Rei a TGN.

Fermí Carré exposa noves i sòlides aquarel·les a la Sala de Convencions del Gran Claustre. Des de dissabte 2 de juliol.

Teresa Huguet inaugurarà exposicio de "Castellers" al Cercle Artístic, el dijous 15 de juliol, vigília de la Diada Castellera de les Cultures a la plaça del Pou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.