Altafulla amb tota la il·lusió

8/7/11

Tafaneries i noticiari altafullencs (IV)

¿Per què si Fèlix Alonso és conseller comarcal per IC-V i EUiA n'amaga les sigles quan es presenta a Altafulla ? I tornem a recordar, que el seu partit particular (AA) sí que està domiciliat a Altafulla quan ell encara no és convilatà censat. El seu concepte de ciutadania altafullenca es deu de circumscriure sobretot als qui hi estan el caps de setmana - en ells han pensat en els dies de Ple - i per no marejar-los gaire (de fet només els interessa pagar el mínim d'IBI) cada dos mesos...

Les platges d'Altafulla superen amb aprovat la nota d'Ecologistes en Acció. N'han suspès 114 a tot el litoral català: per obres a la costa, les de Calafell, el Vendrell, Roda i la Torre.

La saga dels Sumoy mestres d'obres és la qui rehabilita els jardins de Ca Masoliver, amb el contrafort de balustrades que donen a la plaça de Martí Royo.

Renovació de pancartes per als Festivals de Música d'Estiu a la plaça del Plou. Llàstima que no s'harmonitzi amb els disseny de programes de mà i cartells, a la manera de les Jornades gastronòmiques

Hem reclamat la neteja del peatonal cap a l'Estació i la recol·locació de paperenes malmeses o arrabassades per vandalisme a Marquès de Tamarit-Migdia i plaça de l'Estació - una de les portes d'entrada a Altafulla...

El regidor Jordi Molinera recupera la plaça de l'església com a espai cultural integral d'estiu. El diumenge al vespre, després del dijous de la de l'Institut, actuà la de l'escola de Música, llorejada internacionalment.

Un grup plural, amb passat personal o familiar al futbol altafullenc, es constitueix en nova Junta directiva per reflotar-ne el club aquesta temporada i aspirar a pujar de categoria, equip base i camp de gespa per a la vinent. El nou president electe, per l'assemblea d'aquest dijous 7, és Carlos Pijuan, fill de l'Alcalde que dóna nom a l'Estadi. El jugador i entrenador del juvenils Jordi Alpáñez lidera el projecte esportiu.

Les altafullenques Carme Carrasco i Neus Gris dins la Coral santa Rosalia de la Torre canten cors de sarsuela i d'òpera la nit del passat diumenge la parroquial de sant Pere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.