Altafulla amb tota la il·lusió

10/6/11

PAU es constitueix com grup d’activitats culturals

El més transcendental: PAU es constitueix com grup d’activitats culturals (als espais municipals del Centre d’Entitats o al Museu) que anirem programant.

Esperem mantenir una relació més que cordial amb el nou regidor de Cultura el jove altafullenc independentista tinent d’alcalde electe Jordi Molinera i Poblet, sobretot per a mantenir la Nit de Piano i Poemes. De moment, FBC ja li ha demanat que anunciï als concert de final de curs de l'Escola de Música el manteniment de dos actes gratuïts (un de Veus i l'altre de Concerts) per als pares i estudiants de la nostra Escola Municipal (la consolidada per Fuensanta Castro amb UpA i AUPA). La iniciativa fou introduïda pel nostre regidor el 2007, com a mirall i horitzó dels melòmens del poble (l'audició o el somni d'interpretació a la plaça de l'església); també, a Piano i Poemes van estrenar-se el grup de flautes.

Pel que fa a l’orientació d’enquadrament polític un sector de PAU – el declarament votant fidelíssim i implicat del PSC – pot participar en el seu redreçament.. Però sempore dins el sector que l’exregidor de PAU i cap de llista del PSC del 1983 al 1994, en emotiva conversa per telèfon amb J.M.Gené, denomina “hermisferi sud” – de suport, de pinya, de manteniment – no de cartell electoral de futur...

Fernando Hierro: “ Al final de das cuenta que por mucho que te expliques tampoco hay mucha gente que te quiera entender”. “Antes saltaba a todas; ahora lo veo diferent: he aprendido a dejar correr el agua”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.