Altafulla amb tota la il·lusió

10/6/11

El dissabte 11, de constitució dels nous Ajuntaments

El dissabte 11, de constitució dels nous Ajuntaments, expressarà al Camp i la Costa Daurada la jubilació política obligada de prou clàssics de la generació dels que s’acosten a passen dels 60 anys: a Reus i Calafell, els alcaldes del PSC que han renunciat a l’acta; a la Torre, Celestí Salort ja tancava la seva llista dins la FIC. A Altafulla, amb un resultat humiliant i ingrat no podrà viure la seva sisena legislatura municipal el nostre cap de llista Fonxo Blanc. L’anomenat “clan de l’avellana” d’ERC resta sense cap regidor tant a TGN com a Reus i J.L.Carod-Rovira acaba d’abandonar ERC, on Puigcercós-Vendrell –Ridao li van guantar el pols amb el No contra l’Estatut. L’expresident del Parlament E.Benach i el sempre primer conseller primer Pep Bargalló també han hagut d’abandonar la polític activa pel migpartiment d’ERC. “Si transit gloria mundi”.
El nostre cap de llista (2,52% dels vots: 52 vots) el dissabte farà costat al seu més que amic Cisco Romero (PSC) – nascut l’agost de 1974 - en la constitució de l’Ajuntament de Vilafranca a les onze del matí. A la Vila el PSC malgrat haver recuperat mil vots des de les autonòmiques de l’any passat també n’ha perdut mil comparat amb els resultats de fa quatre anys (ajustadíssims amb CiU).
Passada una quarenta, FBC tornarà com a espectador als Plens i des d’aquest blog en farà la crítica (satítica /analítica) del panorama polític municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.