Altafulla amb tota la il·lusió

2/6/11

I ara què ?

Jordi W. Carnes (PSC), l'exconseller i tinent d'alcalde de BCN es planteja "I ara, què" des de les pàgines sípia de La Vanguardia (27 de maig):

"Ja aposto per la socialdemocràcia de la austeritat, la que obliga a definir el que és important i el que és prioritari, que es planteja com seguir prestant serveis sense empobrir-se, la qual cosa posa la col·laboració pública - privada al servei del país. És el model BCN, un model que ha donat resultats, i que caldrà aprofundir. (...)

Igual que el 1999 vam imaginar noves fórmules electorals per a avançar, ara hem de ser capaços de reinventar. Hem restat electors, però això no vol dir que els hàgim perdut. Ampliar un espai central, que encara avui ocupem, vol dir aportar solucions, no ser percebuts com a part del problema. Fóra un error estratègic si ara, amb la nostra actitud, llencem CiU als braços d'un PP crescut, però que encara no entén el país i les nostres ciutats. (...)
I de la mateix amanera que ho dic, també crec que fóra un error si no ens configurem com una alternativa.
Hem de tenir clar que en aquest trajecte, persones que els darrers anys hem estat davant el projecte, en el partit o les institucions, ara hem de tenir un paper d'acompanyament, però en cap cas hem de volem desplegar un paper de lideratge. Els temps han canviat i les formes també. Poem ser alternança i alhora afavorir l'estabilitat. Per exemple, hem de treballar per a afavorir l'aprovació dels pressupostos, primer a Catalunya, i més tard, a BCN. (...)
No és, doncs, el moment de tancar-nos, és moment d'obrir-nos. No és el moment d'atrinxerar-nos, sinó de saber enllaçar i construir ponts".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.