Altafulla amb tota la il·lusió

22/2/11

La Junta de Govern aprovarà la reparcel·lació dels Munts que inclou com a sòl public l'antic càmping dels alemanys (8.070,88 m2 / 21,47%) fruit de l'actual POUM aprovat en l'etapa de l'Alcalde Manel Ramon i Muntades (PSC) com a regidor d'Urbanisme.
Un 61,36% del sòl serà municipal amb 1.382,7 m2 sota sostre:
1.079,87 m2 a la parcel·la 2B de 1.341,36 m2, que toca amb els equipaments de 3.287,25 m2
+ 303 m2 als esmentats de l'àntic càmping, d'edificació condicionada; envoltada per una zona verda de 5.036,37 m2 (13,4%)
Els vials públics ocuparan el 14,02%.
El govern presidit per Gené i amb el nostre regidor dins, ja pactà el manteniment de l'acord heretat afegint-hi el projecte de conducció d'aigües i de sanejament exigit per l'empresa mixta d'aigües que suposa una inversió adicional de mig milió d'euros.
L'arquitecte municipal Mercadé en el seu informe expressa la disconformitat en l'adjudicació del 10% d'aprofitament mitjà dins la parcel·la 2B ja que ocupa la radicació més mal situada i calia ser compensats amb més superfície.
En una reunió del Govern Gené amb un profund debat entre els dos arquitectes (el municipal i el dels promotors Jordi Marcé) finalement ens vam avenir a respectar el apcte de reparcel·lació heretat que mitjançant el POUM havia ampliat les adjudicacions a l'Ajuntament d'Altafulla acomplint la Llei d'Urbanisme (el 39,89% del sòl) fins al 61,36% definitiu, en incorporar aquell solar de l'antic càmping que representa aquells 21,47% del total reparcel·lat.


Mal pas en perdre el nostre C.D.Altafulla per 0-3 amb el santa Creu de Calafell.

Els XXV anys de diaconat de Mn.Vicenç fa venir l'arquesbisbe de TGN a Altafulla: a la missa cantada per la Coral santa Rosalia de la Torre i al dinar (amb arròs de llamàntol) a l'Esplai

Felicitem la brigada municipal per la feina de poda, i especialment per haver endreçat definitivament el sota de les rajoles del Nitrato de Chile a l'entrada del poble.

Com que la liquidació el pressupost estarà enllestida a principis de març retirem les preguntes relacionades que ja havíem presentat al ple de gener. Demanarem que un Ple extraordinari a mig març en permeti donar-ne compte, aprovar les extrajudicials de Cultura per pagar-les el més aviat possible i saber-ne l'estat d'inversions amb dotació pendent encara d'executar en aquesta legislatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.