Altafulla amb tota la il·lusió

7/2/11

Intens primer dissabte cultural de febrer: Cinema infantil a la Violeta i primer concert organitzar per Oyljazz al Cercle Artístic. Preus d'entrada: 2 i 8 euros...
El trio formar per J.M.Domènec + Ramon Teixidor + el nostre Joan Rion (teclats, baix i bateria) versionen al jazz cançons populars, en la petjada i homenatge del García Lorca coautor d'uns discs d'aplecs de tradicionals andaluses el 1931. Més de seixanta assistents; d'ells, només dos regidors del Ple (Eva Martínez i el nostre representant; cap ni un del Govern...).
Música de nocturnitats al bell mig de l'espai munumental i camperol dels altafullencs Marquesos de Tamarit. Experiència estètica / espiritual d'excepció...


El C.D.Altafulla perd a casa els dos difícils darrers partits: amb el líder Constantí (0-1) i el tan ben situat Bellvei (0-2).

Som Governabilitat i control del Govern (Plaça del Pou, febrer 2011)
Quan se'ns considera, a la minoria qualificada de PAU, com d'oposició hem de replicar amb aquesta resposta: garantim la Governabiliat d'Altafulla: sempre escoltem, negociem decidim, proposem com si fóssim Govern. Forma part del nostre ADN com a grup. Per esquerrans moderats i altafullencs arrelats som constructius. Ens sentim una de les parts dins un tot plural; no pretenem com l'exABG, amb el Consell de "Participació" i Link controlar-ho tot... o com AUPA, creure's la "veu del Poble".
Com que tenim un model d'Altafulla molt clar - obert, social, amb tota la il·lusió i compromís - ens mirem el paisatge i la vida altafullenca amb ulls exigents i crítics - començant per nosaltres mateixos - mantenint la Dignitat i la Credibilitat, que per això som governabiliatt sense estar al Govern. Així PAU apleguem els socialistes amb més coherència ètica i política sostinguda; a diferència dels qui porten les sigles oficials, que en són per clientalisme o gregarisme i per això són comparsa d'un Govern encapçalat per la minoria política municipal..
Des d'aquesta Governabilitat, ens alegrem dels èxits del Goven amb minoria i per això els felicitem i votem contents les seves propostes d'acord - ben poques als Plens.
Així aquest gener, els convenis amb la Parròquia (on aportarem unes anualitats de 9.500 e. durant 15 anys, que faran sostenible la seva extraordinària inversió per conservar les taulades de la nostra patrimonial església de sant Martí i capella del Santíssim) i amb EMATSA per la depuradora del Mèdol (rebent en aquest cas els diners que si l'explotés la nostra empresa mixta d'aigües: 28 mil e. durant 10 anys). Cal reconèixer-hi les habilitats en negociació i càlcul econòmic de J.MªPérez Roigé.
Per control del Govern en minoria hem criticat que els dos dies de Torneig de Nadal de Futsal aportéssim 16 mil e., quan les subvencions als clubs estan congelades des de l'etapa de PAU a Esports el 2007, quan el germà gran pobre CD Altafulla necessita 6 mil euros per equilibrar pressupost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.