Altafulla amb tota la il·lusió

5/8/10

Viure per veure: el PSC local votarà el regidor d'Ideal com a alcalde... per continuisme, unitat del Govern i perquè fa falta poc per acabar la legislatura. El mateix dia dels aniversaris de Zapetero i Obama (50 i 49 anys)...
Els pesos pesants de l'encara PSC local rebutgen la nostra proposta de reciprocitat; l'exalcalde exposà que els alcaldes idonis eren Pérez i Conxita. El delegat del Govern i cap de llista al Parlament l'exconseller-diputat-senador-regidor de TGN Xavi Sabaté abandona la reunió davant l'abraonada de Gené retraient-li que no fos al Ple de la moció que l'investí com a segon Alcalde. El regidor d'Ideal suma doncs els vots dels electes per candidatures d'esquerres, tret del nostre regidor. Mantindrem els nostre criteri inicial fins al final.
De l'actual Govern han sortit tres candidatures a l'Alcaldia: primer, la de PAU, per articular el tercer Govern plural amb alcalde d'esquerres; dimecres al matí el regidor de CiU trencava el Govern dimitint alhora que es presentava com a candidat de consens. El nostre regidor de PAU ja ha estat entrevist per Altafulla i Catalunya ràdio, exposant els nostres ferms i convençuts i coherents criteris.
El regidor d'Ideal respongué per electrònic la nostra carta i seguim converses amb AUPA...

Dijous tarda farcit de reunions: de tots els regidors per preparar el Ple de tercera investidura; Consell Sectorial de Cultura per retre comptes, perspectives i comiat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.