Altafulla amb tota la il·lusió

3/8/10

AGRUPACIÓ LOCAL DEL PSC
43893 ALTAFULLA


Benvolguts convilatans i amb sensibilitat d’esquerres,

Ens adrecem a vosaltres amb la proposta explicita que el vostre vot en la investidura de nou Alcalde de dissabte dia 7 d’agost s’adreci al nostre regidor electe per PAU.

Si gosem a la proposta és per reclamar una justa reciprocitat: nosaltres vam votar al cap de llista del PSC, Josep M. Gené i Torrell, com a Alcalde d’Altafulla dins la moció de censura a l’Alcalde d’ABG l’abril de 2008.

Segona petició de reciprocitat fonamentada en el constant suport i lleialtat demostrats dins el Govern; un Govern dolorosament trencat per la dimissió del Nostre Alcalde Josep M. Gené.

Fins la darrera comissió li vaig fer costat, fins i tot fent el paper de dolent. Al Ple vaig vindicar el seu sou davant les critiques de l’oposició.

Vam trenar una relació a l’àrea de cultura i festes, elegint PAU com a gerent al vostre company Manel Ciercoles i Díaz. Que fos vetada la seva futura regidoria de festes, desprès del gran esforç compartit durant l’estiu de 2009 sense hores extres de brigada municipal, encara representa per al nostre regidor la principal injustícia dins del Govern.

Els representants de la dreta i el populisme i de CiU al Govern plural amb Alcalde del PSC han fet la pinça amb l’oposició sempre que els hi ha convingut; episodis en els quals PSC i PAU sempre han manat plegats però sense fer acatar el vot majoritari del Govern a tot els sis regidors que el formaven.

Aquesta trajectòria pensem que mereix que prengueu en consideració la nostra proposta: set dels onze regidors del Ple representen votants d’esquerres, per la qual cosa el tercer Alcalde també ho ha de ser.

El nostre Regidor reuneix el perfil millor per esdevenir-ne. Pensem que vosaltres sous el primers a donar-vos que el dissabte el dilema a l’alcaldia es diu: Ferré o Fonxo.

Esperem doncs que actueu en conseqüència tant donant-nos suport com maldant perquè dins l’actual Govern el candidat unitari sigui el nostre Regidor, per la provada lleialtat, capacitat de lideratge que li confereixen la màxima garantia i credibilitat.

Atentament i compartint el vot a Zapatero i Montilla.


FRANCESC BLANCH CAÑELLAS
Regidor electe de PAU
ADOLFO GOMEZ PAPI
ESTEBAN GIRALDE RUBIO


Altafulla, 2 d’agost de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.