Altafulla amb tota la il·lusió

3/8/10

Els regidors electes a candidatures d'esquerres dins l'actual Govern ens deceben en no donar cap mena de suport al nostre regidor com a candidat a l'alcaldia.
Han prioritzat el manteniment acrític del Govern per tal de no passar a l'oposició; certament no rebem cap mena de tracte de reciprocitat. Resta demostrat el gran dèficit de lideratges, criteris i valors dins el Ple tan gregari als sectors ciutadans més tancats (ressalts, gespa) i mesquins (Cadastre).
A més, el definitivament camaleònic regidor de Turisme, dins una reunió amb representants de PSC (Muntades, a títol personal), d'Ideal (Vives i Luque), de CiU (Ceperuelo i Arbós), PPC (Bou) i PAU (Esteve Giraldez) converteix el nostre regidor en la seva diana... pel pànic al retorn de Farré. Viure per veure, després del suport constant en el seu traumàtic trànsit d'ABG a noadscrit.
El responsable de joventut i esports entrà a la vida municipal com a gerent del nostre regidor; per al qual el veto de la minoria deslleial (Ideal, CiU i PPC) a assolir festes representa l'episodi més inacceptable del Govern trencat en dimitir J.M.Gené (no ho oblidem!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.