Altafulla amb tota la il·lusió

23/8/10

També fracassa la intervenció amb el conseller diplomàtic del tercer alcalde per conservar la cobla a sant Antoni i l'espectacle amb Francesc Pijuan (i la seva parella Àngela).

Als debats i criteris dins el Ple i els entorns partidaris d'Altafulla prou que s'hi manifesten:
(1) la proposta de gestió directa municipal del Poliesportiu em costà tant de fer guanyar - i mercès a l'entrada de Manel Cièrcoles a esports - dins el Govern Gené! De fet, la militància al PSC del president del Futbol sala només té l'interès descarat en gestionar-lo externament; prou que tornà a l'assemblea a casa Muntades - també seu del Dret a decidir - per avalar la candidatura a l'alcaldia de Pérez i barrar-ne la meva; Pérez és un enemic radical del públic, amb la seva lògica empresarial de pa sucat amb oli i com cal recordar provocà durant la seva alcaldia accidental per malaltia de Gené que Paco partís peres amb Alberto, que no acceptà la prepotència agressiva de Pérez, en una reunió (nocturna a la Torreta) sobre el contracte de gestió externalitzada del Poliesportiu.
Pérez i Conxita, acèrrims antisocialistes, sempre van definir-se contra el ajuts (a tornar) estabilitzadors de bancs i caixes, preferint-ne els ajuts directes a empreses. Mai han donar valor i reconeixement als Plans Zapatero a Altafulla (Centre d'entitats; actuacions a Baix a mar; renovació d'enllumenats).
(2) vet ací tot el moviment contra la revisió cadastral... i el darrer escrit "antològic" d'ADARCA a la plaça del Pou.
El Catllar viu la millor diada de la temporada - i de la seva història - incorporant-se aquest 21 d'agost de 2010 al club de places de gamma extra del Baix Gaià que des del 14 de novembre de 1999 monopolitzava Altafulla.
La ja històrica quarta altafullenca Núria Díaz Llop - neboda d'Isidre Virgili - para tant al dos / torre de nou com al pilar de vuit en manilles dels Castellers de Vilafranca. Fins a quatre castells de nou també (el 3 de nou folrat de la Vella i de la Jove de TGN - el primer descarregat des de 1998 - i el doblet dels verds).
La diada anual del Catllar sempre està organitzada pel gran aficionat Joan Oliver amb el suport municipal amb l'Alcalde Gavaldà sempre incondicional. La plaça castellera del Catllar fou revitalitzada amb les actuacions dels Castellers d'Altafulla a finals del anys 70's on descarregàvem els únics castells de set fora de plaça pròpia. Contrasta el model del Catllar amb el de la Riera
El propi alcalde ens dóna les xifres dels tres catxés: els vilafranquins: 4.700 e. de sortida + 2 x 500 e. per cada castell de nou + 2 x 1.500 e. per cada gamma extra = 8.700 e.; la Vella: 5.300 e.; Jove de TGN: 4.700 e. La nostra diada de les Cultures sempre protagonista al Canal 33 ens ha costat en catxés 4.700 e. dels Castellers de Vilafranca ( 3 de nou, dos de vuit i pilar de set folrats; 5 de vuit) + 3 mil e. dels Xiquets de TGN, sempre amb altafullencs (clàssica de vuit).
En la diada de sant Magí, el segon altafullenc dels matalassers para el 3 de nou folrat carregat.
Aquest cap de setmana, Núria Díaz Llop ha descarregat al Catllar el pilar de vuit (el primer completat pel nou equip pilaner vilafranquí) i el dos de nou emmanillats ( a la rengla amb els seus companys pilaners - Xaio, Ivó); i a Igualada el pilar de set folrat, i l'agulla de sis dins del tres i el quatre de vuit. Per sant Fèlix, els tres castells pujaran un pis.
Esperem exposar a l'Ajuntament les fotografies en paral·lel dels gammes extres del Baix Gaià: 14 de novembre 1999 a Altafulla & 21 d'agost 2010 al Catllar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.