Altafulla amb tota la il·lusió

20/8/10

A cada plaça el nostres Castellers basteixen castells de set i pilar de cinc. Ara, per primera vegada a Ferran, el diumenge tarda del 15 hem descarregat l'enèssim 3 de set de la temporada.

Cridats pel tercer alcalde hem dialogat aquest dimecres tarda a la sala de Comissions
. Li hem expressat que preferim que acabi el mandat amb les menys crítiques possibles per la nostra part perquè l'important són els fets i no els protagonistes; li hem garantim que seguirem sent PAU en els criteris d'equilibri pressupostari per al tipus d'IBI (que intuïm del 0,86) i de taxes de la brossa, sense cap arrenglerament amb la resta de l'oposició.

Hem insistit en l'error i disgust per la suspensió de l'actuació de Francesc (Pijuan) i més quan suposava 3.400 euros inclosos megafonia i llums; havent renunciat a paga i senyal i a una actuació en la mateixa data a Castellbisbal. Tenen un programa de deus parelles solistes: Francesc amb Àngela - que debutaria Altafulla - i Llorenç - cap del grup - amb la seva muller.

Per a més inri, ens hem assabentat que també han prescindit de la cobla de la ballada de sardanes a sant Antoni, coincidint amb la Diada; ¿no tenim 800 e. per a llogar-la? Certament el tàndem Pérez-Conxita, a qui vam haver de suportar les seves constants queixes i obstaculitzacions a cultura i festes dins el Govern Gené, s'està esplaiant a gust suprimint els mínims de qualitat d'un poble turístic, amb programacions consolidades... Ens ha ratificat que només l'esponsorització als concerts i festival els va fer decidir la seva continuïtat.

Insistirem en una nova cita immediata en que rectifiqui el Govern Pérez aquestes increïbles decisions, perquè representen no només un criteri de devaluació de les festes de setembre, sinó una ingratitud envers Francesc (Pijuan) sempre col·laborador en tota iniciativa solidària (per Haití, per l'esclerosi múltiple) i una desconsideració per la dansa nacional durant la Diada - des de l'any passat amb millor relleu en retardat la missa mitja hora per ballar sardanes des de 2/4 d'onze a 2/4 de dotze.

Ratifiquem el consell que constantment fem a J.M.Pérez. "Sigues alcalde, no comptable"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.