Altafulla amb tota la il·lusió

27/7/10

Un cop més el regidor d’Ideal pacta amb l’oposició per oposar-se a una moció de PAU.

Ara, a la junta de portanveus d’aquest dilluns – i sense debat previ al Govern, que s’ha de reunir aquest dimecres – i adreçant-se als membres del davant (AUPA i ABG), s’oposà a destinar préstecs pendents per al camp de gesta, introduint la intervenció de la regidora de Territori que ens informà, per primera vegada, de destinar els pendents de 2010 a sumar a la inversió del entorns de l’escola i el poliesportiu del Roquissar.

Dins el Govern, tres regidors ja recolzen la nostra moció (el d’esport, el de turisme) per la qual cosa si l’alcalde portés la iniciativa de lideratge dins el Govern, en solidaritat amb el seu regidor d’Esports, ja fóra la majoria del Govern qui donés suport a destinar 224.367 e.

Per altra banda, tenim a mans l’informe sobre la idoneïtat de la posta en marxa del Centre de Dia per a persones amb dependència, signat per la coordinadora del Servei d’Assessorament Tècnic d’atenció Social Primària del Departament de Benestar Social, del Consell Comarcal del Tarragonès.

Les conclusions el desaconsella: “només seria convenient iniciar aquest Servei sempre i quant existeixi la demanda social necessària sense atendre i es pogués suportar l’esforç econòmic que en pot comportar el manteniment en òptimes condicions”.

En les argumentacions insisteix que (a) la sostenibilitat econòmica del servei reclama 25 places ocupades permanentment, (b) només 39 PIAS dels 1062 tramitats de tota la comarca han demanat centre de dia.; 871 de les gestionades sol•liciten prestació econòmica per a cuidador professional. Als centres de dia de la comarca resten places vacants i cap llista d’espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.