Altafulla amb tota la il·lusió

31/7/10

Problemes de salut personal, familiar i de l'entorn político-social desemboquen en una sobtada / dolorosa dimissió del Nostre Alcalde Josep Mª Gené i Torell (abril 2008 - juliol 2010).

I ara què? El dissabte 7 d'agost a les onze del migdia elegirem el tercer alcalde d'aquesta legislatura.

PAU proposa el nostre experimentat regidor com a candidat a l'alcaldia;
nega el vot dins l'actual Govern a l'encara primer tient d'alcalde,
el dilema de barrar el pas al retorn de Ferré a l'alcaldia ha de ser preocupació prioritària del populisme i la dreta de l'actual Govern, mai dels regidor d'esquerres (PSC i PAU).

Raons de la nostra candidatura: per responsabilitat i compromís amb una il•lusió sobre Altafulla i el seu Govern:
Un Govern reunit (parlamentant amb lleialtat i franquesa) sempre que calgui; decidint sempre per majories acatades en cada qüestió de competència municipal.
La il•lusió sostinguda i entusiasta per una Altafulla Oberta i Social:
Oberta, amb ressalts mínims, harmonitzant residència i comerç / turisme; amb una policia municipal de servei de proximitat no de sancionaments.
Social, amb vida comunitària esportiva, cultural i festiva: amb camp de gespa a sumar al Palau d'esports; amb places, platges, la Violeta, pallisses i Centre d'Entitats plenes de vida lliure i implicada...
El nostre regidor vol posar en valor com a alcalde les sòlides bones relacions amb els tres entorns bàsics de la vida municipal (personal, entitats i motors econòmics).

Per què no a l'automatisme de successió dins l'actual Govern? N'hem hagut de deixar desenganyada / desolada constància: en les qüestions que considerem més sensibles el regidor d'Ideal - actual accidental alcalde...- ha encapçalat l'oposició interna i restant en minoria dins el Govern ha triat reiteradament la pinça amb l'oposició oficial: despeses de cultura i festes; parc temàtic de ressalts a Migdia / Marquès de Tamarit; camp de gespa a l'estadi Joan Pijuan; usos infantils de la plaça del Pou.

El dilema dins l'actual Govern accidental per evitar el retorn de Ferré l'han de resoldre Ideal i PPC; no PSC i PAU. Ideal i PCC són els qui d'entrada tenen més incompatibilitats ideològiques i sobretot d'interessos amb Alternativa Altafulla / exABG. Però no podem deixar de tornar a recordar - amb desengany i desolació - que semblen compartir la mateixa Allufatla (Altafulla que es llegeix com camina: cap enrera! Tancada i classista).
D'entrada, Ferre ja ha ofert a l'actual alcalde accidental de mantenir-li les àrees de la seva competència. Ferré ha proposat a Pérez, a la sortida del Ple, de tornar com a alcalde amb un Govern d'unitat... exclouent-ne el nostre regidor i Jano Francino! El poder del rencor...

PAU ofereix a tots i cadascun dels amics, companys, socis / rivals del ja Govern accidental un executiu amb els nostre Regidor com a Alcalde. Perquè prou que els ha demostrat (sense la reciprocitat ja recordada) lleialtat i treball en equip - potser les causes de la seva demostrada incombustibilitat... Lògicament el Nou Govern amb alcaldia de PAU aplicaria els criteris majoritaris de funcionament intern per majories acatades: ressalts suavitzats o suprimits; camp de gespa; pressupost de cultura i festes; gestió directe del pavelló.

Aupa i ERC també rebran la nostra oferta formal en negociacions exploratòries. Tenim millor experiència de gestió de Govern compartida amb Eva Mtez. Giol i J.M.Alasà que amb els dos regidors que resten a AA /ABG.
Cap contacte amb ells...; però si acaba tornant d'alcalde Ferré, com a cap de la llista més votada, serà responsabilitat d'Ideal i PCC que l'hauran preferit al nostre regidor; que els va donar tot el vot de confiança per entrar a un Govern plural en una Altafulla amb majoria electoral d'esquerres (de cap manera del populisme o de la dreta).

Anirem informant del procés vers nou alcalde i Govern coordinat per PAU el 7 d'agost!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.