Altafulla amb tota la il·lusió

18/7/10

Memorable Diada castellera a la plaça del pou: Vilafranca ens fa mantenir la condició de 9 folrada, els altafullencs ens estrenem amb dos castells de 7 i les conviades amb el 5 de 8 i el 2 de 7 (Xiquets de Tarragona, amb Pruden a segons). De moment Núria Díaz Llop ha fet el pilar de set folrat a la plaça de la colla on va començar i al seu poble d'estiueg i de l'oncle Isidre Virgili.

Goig de veure tant plena; amb tot el desplegament de la logística del programa Quarts de Nou del canal 33, garantint-ne el retorn / resso mediàtic. S'estrenen les transmissions d'Altafulla radio amb Albert Jansà i Carlos Gómez Balañà.

Al programa casteller dels dilluns a partir de les 20 h. són objecte de reportatge Estevi Giralde - com a veterà altafullenc confrontat amb el torrero Salvador Cañellas - i el nostre regidor - per la seva triple condició, marcada en el vestir, de regidor (pullover blau mediterrani), casteller d'Altafulla (lila) i de la Vila (verda).
Hi exposà el lema "un sol cor casteller en dues camises compartit" i la seva al•legoria castellera-política: la pinya, pagar impostos i taxes, d'acord amb el potencial el grau de compromís; el tronc, el serveis públics; que culminen al pom de dalt de Pediatria i Pedagogia (sanitat i ensenyament).

Excessiu zel del municipals de torn en els aparcaments de vehicles condicionats per la Diada. Nou recital de multes que denunciarem al proper Ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.