Altafulla amb tota la il·lusió

8/6/10

Cap de setmana més que cultural: dissabte, a la biblioteca, segona conferència del cicle del Centre d'Estudis. Diumenge: al matí /migdia el gran Aplec sardanista al Comunidor; a les 7 de la tarda: concert de gaites al pati de la Violeta. A les 8 h., piscolabis d'agraïment a tots els implicats en el Camí de la Creu, dins de la sala de la Violeta.



L'atleta altafullenca del club torrenc Marian Blanch Morrisey campiona cadets d'equips autonòmics i tercera en disc. Fou seleccionada catalana a les competicions de Lloret interautonòmiques organitzades pel Consejo Superior de Deportes.



La regidora d'Urbanisme lliura al de Cultura les claus del definitivament acabat Centre d'Entitats. La Junta de Govern del 3 de juny n'aprova definitivament el projecte d'activitat. Caldran els imminents futurs convenis per retornar o entrar als espais pactats.



També aprovem els plec de clàusules administratives per a la contractació del col•lector, cofinançat amb el PUOSC, de les pluvials dels c) Onze de Setembre - de l'Alzina - de Tamarit i de la Ronda. Caldrà estar acabat abans del darrer dia de l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.