Altafulla amb tota la il·lusió

11/1/10

Jaume Vicens Vives (1910-1960): “No s’escau la possibilitat de cultura o de vida política i econòmica sense l’existència d’un Grup humà que comprengui els objectius a ssolir per la societat que governa o dirigeix”


Les consequències del Cabdill Populista Hugo Chávez: Veneçuela ja és l’únic país del món amb tres tipus de canvi operatius: 2,6 bolívars per dòlar per als productes de primera necessitat; el general, de 4,3 I al mercat negre: 6,2 bolívars per dòlar.
Mentre el petroli que expporta s’ha multiplicat per vuit, el valor de la seva moneda s’ha dividit per nou.

Loretta Napoleoni, presidenta / experta en finançament del terrorisme del Grup de Madrid / 2005: “ Cal crear un organisme internacional que actuï com a càmara de compensació de les informacions. Cal revolucionar l’antiterrorisme internacional”.
”Potser el problema no són els aeroports sinó la demencial reticència a compartir información d’un extrem a un altre de tot el món. Els serveis d’intel•ligència no es parlen entre ells; no existeix encara un protocol per a què ho facin”.

Miguel Perlado, psicoterapeuta d’adiccions sectàries. “ Si tenim líder carismàtic, jerarquia rígida, obediència cega, uniformitat monolítica, submissió incondicional i maltracte percebut com a beneficiós tenim grup sectari”. “La secta atrapa els adictes sugerint-los que augmentant el compromís coneixeran veritats secretes renovadors i salvífiques”. Obrint alguna esquerda en el bloc de les nostres certeses comenta l’alliberament. Els màxims candidats a integración en sectes són els joves intel•ligents amb inquietuds humanistes. Entre la llista de sectes inclou l’Opus Dei…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.