Altafulla amb tota la il·lusió

12/1/10

J.M.Ridao.” Camus tuvo razón al condenar el abyecto papel que la izquierda intelectual asignaba a la violencia revolucionaria.Pero también al ser uno de los pocos escritores que, junto a G.Anders i K.Jaspers. condenó als bombas de Hiroshima i Nagasaki. O al negarse a establecer identidad alguna entre Alemania i el nazismo, intepretando el desenlace de la guerra como una victoria, no de unos países sobre otros, sino de los hombres y mujeres de cualquier nacionalidad comprometida con con la libertad sobre quienes abrazaron la causa del totalitarismo”.


Joan Majó:” De la mateixa manera que l’acceptació, fa uns mesos, del nou acord de finançament per part del conseller Castells em va decantar a pressuposar que era un bon acord, igualment l’acceptació final, després de distints refusos, per part del conseller Nadal em fa pensar el mateix. Espero no equivocar-me”. Una lliçó moral de confiança en els personals referents fiables i contrastats.


J.Pérez Royo:”La decisió de si es poden permetre o no la presència del crucifixs a les aules està presa. Fou una decisió que adoptà el constituient de 1978 en redactar l’art.16 de la CE. L’Estat espanyol és un Estat aconfessional i, en consecuència, “ningú no podrà ser obligat a declarar sobre la seva.. religió o creences” (art.16.2) i cap “confessió tindrà caràcter estatal” (art.16.3.
Des del 29 de desembre de 1978 calia haver retirat d’ofici tots els santcristos de les escoles. La retirada o no retirada dels crucifixos no és assumpte que pugui de ser sotmès a discusió, ja que això obligaria als qui perticipin en la discusió hagin de fer públiques “llur religió o creences” la qual cosa està vetada per la CE. La simple formulació de la pregunta ja seria anticonstitucional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.