Altafulla amb tota la il·lusió

12/1/10

El President / Empresari del Futbol sala vol marcar-se un pols amb el Govern?

Aquest dissabte 9 de gener estava previst de disputar-se al Palau d’Esport Municipal el II torneig de futbol sala homenatge a Jano Francino pare.
Sol·licitat per Club l’ús de les instal·lacions, l’alcalde va contestar-li el dimarts 5 que “l’Ajuntament no té cap inconvenient en deixar-vos l’esmentat espai sempre i quan vostè, Sr.Francisco Largo Rodríguez, es faci càrrec d’obrir i tancar el poliesportiu amb les claus que aquest Ajuntament us lliurarà el divendres 8 de gener de 2010”. Alhora advertia, “En cas de no fer-vos càrrec de les claus, s’hauria d’ajornar el Torneig”. Pel que fa a “montar un bar mòbil” també restava autoritzat amb expressa prohibició de venda de begudes alcohòliques.
El dijous, signant la suport administratiu, replica el president del CFS Altafulla: “S’avindrà a accedir a la vostra autorització amb el benentès que l’Ajuntament es faci càrreg d’assignar el personal que custodiï les instal·lacions, com també que assumeixi la responsabilitat de l’obertura, tancament i vigilància de les instal·lacions al llarg de la jornada”.
Rebut el correu electrònic, immediatament el regidor d’Esports li torna a argumentar i proposar: “l’Ajuntament d’Altafulla actualment no disposa de personal assignat perquè custodiï les instal·lacions el proper dissabte dia 9 de gener i per aquest motiu us vàrem oferir la possibilitat que vostè, Sr.Largo, es fes càrrec d’obrir, tancar i tenir cura de les instal·lacions.
“Donada la negativa per part de vostè, Sr.Largo, de fer-se càrrec de les claus, considerem que el Torneig s’haurà d’ajornar fins que el Poliesportiu estigui a disposició de ser utilitzat”.
En la segona rèplica, aquest cop signada pel propi president del CFS Altafulla on literalment expressa:
1) “ El CFS Altafulla no pot fer-se’n càrrec de l’obertura, vigilància, neteja i tancat del Poliesportiu perquè no disposa de personal ni recursos per dur-ho a terme”. ¿Vol dir, per tant, que fins ara el Club de Futbol Sala, presidit per Paco Largo, ha funcionat amb el personal i recursos de l’empresa SporFlaix del propi Paco Largo, la finançada amb diners municipals a compte de la gestió externalitzada (general!) del Poliesportiu?
2)”Tampoc estem autoritzats per dur a terme una tasca i responsabilitat com aquesta”. ¿Qui marca l’autorització sinó el propi alcalde o regidor delegat d’esports? O és que només podia sentir-se autoritzat el president del club com a empresari d’SportFlaix, “amo del Poliesportiu”.
3)”En conseqüència, ajornarem un Torneig del que, els nens i les nenes de l’escola, estaven il·lusionats per tornar a jugar a futbol sala i competir, divertir-se i posicionar-se. Es tracta d’una activitat de formació esportiva (…) que s’haurà d’anul·lar amb totes les seves conseqüències.
“Telefonarem a tots els pares i mares per dir-los-hi que s’anul·la i el motiu”
“Avisarem els mitjans de comunicació que no emetin més el calendari del torneig amb el corresponent motiu d’aquest ajornament”.
Evidentment un joc d’amenaces per fer un pols amb el Govern per part de l’empresari que ja no presta el servei externalitzat de gestió del Poliesportiu. Finalment sembla tenir sentit aquell drap amb el nom de l’empresa SportFlaix presidint l’espai del Poliesportiu des de la seva inauguració. Paco Largo, confesat “colchonero” admirador de Gil i Gil (“los clubs necesitan magnates”), fent un del tot personalista poti-poti d’esport-empresa-clientalisme… Aquesta haurà estat la seva dèria / praxis pel que ara dissortadament ens demostra; que no la voluntat política del Govern, que quedi ben clar!
Esperem que el nostre Govern decidim aquest dimarts el Monitor de Gimnàs convocat públicament i l’empleat que tindrà cura del funcionament del Palau d’Esports Municipal per tal que en gestió directe (la posició del nostre regidor dins el dos Governs d’aquesta legislatura) desplegui les seves activitats. Començant pel tan massiu i consolidat Club (que no Empresa) del Futbol Sala d’Altafulla.


Rehabilitació integral i elegant del tancat de l’estació de RENFE per part d’Adif. Emblanquinat uniforme de parets i baranes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.