Altafulla amb tota la il·lusió

7/1/10

ELs nous ressalts

Des de la lleialtat i la claredat, a la reunió de govern, ens hem queixat al company regidor de via pública dels tres nous ressalts.. que en sumen dotze!... entre la sortida de la urbanització Robert i la rotonda del Buffet / Eroski.
Esperàvem que primer es suavitzessin els heretats de l’època Marisa Méndez-Vigo. Hem reclamat que, així com les iniciatives privades d’obres han de passar per la Comissió d’Urbanisme, també hi veiem els plànols de les intervencions municipals a la via pública per així conèixer-los i, si cal, esmenar-los i després aprovar-los.
També hem manifestat, com a PAU dins el Govern, que sembla que més aviat marquin l’agenda de via pública certes intervencions des del públic (pur reforç d’ABG o d’AUPA…) més que els propis criteris de l’equip de Govern. Recordem que havíem tingut la promesa de suavitzar ressalts a final d’any. Hem remarcat que no afavorim precisament les sortides d’urgència d’ambulàncies amb tanta inaudita gimcana de ressalts. La regidora d’Urbanisme ens ha fet avinent que havia rebut més de cent missatges de queixa pels tres nous ressalts…
To be continued…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.