Altafulla amb tota la il·lusió

4/10/09

Només 10 dels 36 pisos d’Habitage de Protecció Oficial (HPO), d’Edigsa de la Generalitat als dos edificis de l’urbanització de l’Hort de Pau 2, ja tenen propietaris efectius. L’acte de lliurament de claus s’escaigué el passat 17 de setembre.
Sap greu constatar que fins a 24 dels convilatans que tenint-ne dret per condicions d’accés ja en sabien el que els corresponia, assignat per sorteig, han de veure frustrades les seves espectatives perquè no han pogut assolit el préstec financer privat; abans tan a l’abast ara tant restrictiu. Ja en el moment de les adjudicacions d’aquest gener, 2 no van tenir possible propietari.
L’estoc de 26 pisos de propietat i els 10 de lloguer, encara per a gent gran, han de provocar l’elaboració de nous criteris d’accés, prèviament negociats amb Habitatge / Edigsa de la Generalitat, per tal que siguin posats efectivament a l’abast dins d’una politica social d’habitatge públic.
4 dels pisos amb propietari definitiu pertanyen a l’edifici de 12 unitats d’Hort de Pau, 61; i 6 al de c) del Vinyet, 5, que n’ofertava fins a 24.
Renunciem a detallar la llista nominal, en no poder esmentar més dels 2/3 dels esperançats des de principis d’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.