Altafulla amb tota la il·lusió

19/10/09

L’altafullenca Marian Blanch Morrisey bronze a la prova de martell, categoria cadet, dels campionats d’Espanya celebrats al Prat.

També formant part del Club Atlètic Catalunya guanyà els campionat espanyol per equips. Aportà el màxim de punts en quedar primera a la prova de martell.

El CD Altafulla es fa amb el primer punt a la classificació, després d’empatar a casa 2-2 amb el sant Jaume dels Domenys en la quarta jornada

En l’última jugada del partit els visitants van igualar. Tots els gols van entrar en la porteria de costat que dona al poble: els del 2-0 de la primera part i els de 0-2 de la segona. Com sempre que no es rebla el resultat s’acabà perdent 2 punts. En relació a la temporada passada, a més de la nova junta i entrenador, no juguen el porter Aaron ( ha tornat Tudela) i l’emblemàtic David Recasens, Pollo; tampoc el tàndem Martí Inglés + Xus Mata transmeten per ràdio els partits des de l’Estadi Joan Pijuan, en haver-se traslladat als dissabtes tarda.
Dels 18 punts possibles hem sumat el 1r. Portem 3 gols a favor i 20 en contra… a l’habitual grup 3r de la Segona regional

Altrament, les dues seccions sèniors del futbol sala han guanyat els dos primers partits (els masculins, a fora)

La jornada de portes obertes de diumenge al Palau d’Esports Muncipal obre als convilatans la programació d’activitats dirigides (matins i tardes) i del nou gimnàs (en horaris de lleure de vespre).
La fluïdesa de relació entre el tan implicat nou regidor d’Esports Manel Ciércoles i l’empresa concessionària de la gestió n’ha permès accelerar aquesta nova oferta. Lamentablement, dins d’Esports Flaix, la setmana d’alcaldia accidental d’aquest final de juliol passat i com a conseqüència de brusques exigències per a la firma d’un contracte ruïnós per a ells van partir peres els dos socis fundadors. Qui en resta al capdavant ha invertit 15 mil euros en estris de musculació, tan didàcticament mostrats en el seu ús pel sempre gerent d’Esports Jano Francino Sr. (ja amb quatre regidors distints).
Precisament la renúncia final de l’anterior regidora d’Esports fou provocada pel seu entestament a donar l’externalització en la gestió del pavelló a tota altra empresa que no fos Esports Flaix, provocant l’emboscada d’un innecessari concurset (consensuat i obert) i amb unes ofertes contractuals que es van demostrar inviables perquè els drets de cobraments de taxes, pels concessionaris obligats a invertir 25 mil e.!, només començaven un cop ingressada aquesta xifra directament pel propi Ajuntament d’acord amb el pressupost d’ingressos. Finalment, la fórmula de transició serà la de prorrogar (a partir de juny fins a final d’any) el contracte de 25.000 e. anuals de pagament públic municipal per la gestió externalitzada del pavelló. Les taxes per activitats dirigides aniran directament a la concessionària i les mensualiats de 20 e. d’abonament al gimnàs a ingressos municipals.
També l’entrada del nou regidor d’Esports ha suposat la imminent col·locació de dues cistelles mòbils de minibàsquet, 14 mesos després de la recepció del Palau.
Definitivament el regidor del PSC només assumirà exactament les mateixes funcions que la seva companya dimitida. La proposta de també seguir treballant a Festes i com a regidor titular, que li pertocava per la seva tasca tan directa i compromesa com a gerent del nostre regidor, fou explícitament plantejada dins el govern. Però com a resposta, fou tramat un intent a tres més profund de reorganització del Cartipàs on Festes passaria al PP i Hisenda a Ideal (sic). La mateixa terna ha vetat, i abans de presentar-ne la proposta el nostre regidor titular de Festes, la incorporció d’Estevi Giralde Rubio a la coordinació estricte de les dues Festes Majors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.