Altafulla amb tota la il·lusió

20/5/09

Gran respostes a les convocatòries de teatre i de la Festa de l’Olla

Més de cent espectadors, amb majoria d’altafullenques, van demostrar l’interès actiu per l’oferta de teatre foraster, omplint les butaques disposades a la Violeta per a l’escenificació i representació del grup dirigit per J.Ruiz ( succesor del de fa poc traspassat J.Lluís Chalé). Del paper femení de l’obra, en tingué cura la convilatana de caps de setmana i vacances Vicky de Lucas, cosina del gerent de Cultura. Els seus també tan reeixits companys de repartiment foren dos Alberts (Pierres, com a Ferran; Capel com a Carles) i Josep Artola, fent d’Enric.
Els quadres del decorat de la saleta escenari únic de l’obra van ser cedits per a l’ocasió per Salvador Ferré i Andreu. La resta de mobiliari procedia de la Casa de la Vila.
L’èxit de públic i sobretot l’artístic ha quallat en la promesa, feta pública en la presentació de l’obra, de portar La Teatral cada vegada que tornin a estrenar. Així tres companyies programaran a La Violeta: la local de l’Ateneu, la del Catllar i la dels empleats de “la Caixa”.
L’endemà al migdia, vam fer exactament just d’Olla. Calgué afegir posts sobre cavallets, com a taules col·lectives, per acabar d’endreçar el repartiment dels 300 comensals.
Des de dos quarts de nou l’equip de voluntariat desplegà la seva tasca comunitària amb la participació puntual i remunerada del servei de brigada muntant i desmuntant el parament de taules i cadires. Com ja ha quedat demostrat tant a la Cavalgada de Reis com a la Rua de Carnaval els voluntariat és nodrit pel gruix actiu de l’Ateneu de Dones ( Joaquina, Pilar, Engràcia, la nova presidenta Carme) colze a colze amb el grup de Baix a Mar / Ideal ( Rafa Luque, Leo i família, etc); s’hi han incorporat al capdevant les regidores Conxita i Cristina – amb la seva mare i l’Ignasi Marquès de la brigada; com sempre, el que fou regidor de serveis de 1995-1999 ( el socialista Pep Bordes) ha seguit al peu del canó. Jordi Cuscó ja assentat com a oficial de megafonia municipals també féu d’espícker de l’acte.
Com l’any passat, l’alcalde i la majoria variopinta de regidors de govern vam compartir taula; també el grup més compactat dels d’ABG féu ranxo a part ( Fèlix Alonso i J.L.S.Tejerina van seure de costat). Aquest cop hem trobat a faltar la regidora i un exregidora d’Aupa i també el d’ERC.
L’any vinent quan el Comunidor aculli la Festa de l’Olla ja disposarem de les comoditats del Centre d’Entitats, que començarà a edificar-se a partir del mes vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.