Altafulla amb tota la il·lusió

28/1/09

Propostes per al Fons Estatal d’Inversió Local

El Centre d’Entitats del Comunidor i el col·lector d’aigües pluvials als carrers Senna i Via Hercúlea, les propostes per al Fons Estatal d’Inversió Local
Per bé que simultàniament al col·lector també actuarem per solucionar sobre els problemes d’inundacions al C/ Jaume I, finalment només aquests dos projectes – acuradament valorats – seran la proposta del Ple a l’Estat que els finançarà (tret dels projectes) en aplicació del seu ja famós Fons extraordinari de mesures anticrisi / atur.
Només amb l’abstenció d’AUPA i ERC, i per tant amb nou vots favorables (els del bloc del govern de 7 + ABG, tot i les crítiques prèvies i posteriors des del inefable Full).
El Centre d’Entitats del Comunidor, projectat per l’arquitecte X.Mercadè Orriols després de nombroses reunions amb el govern i de presentar-ne projectes previs a l’Ateneu de Dones – estadant actual principal – finalment reclamarà per a la seva execució 581.486,58 e (80.205 e d’iva). Mentre que l’actuació – dins del Fons - als C/ de Baix a Mar, 199.916,42 e. (27.574,68 e. d’iva).
Ens plau de detallar el contingut del futur Centre d’Entitats del Comunidor:
La planta baixa inclourà una porxada de 3,1m2 introduint un superfície construïda de 268,60 m2. Distribuïts en un vestíbul i un passadís de 34 m2 cadascun. Disposarà de dues sales polivalents (una amb armari) i de la sala expressa per a l’Ateneu de Dones, també amb armaris. La sala central serà de 48 m2 i les laterals amb armaris de (42 + 8,65) m2. La planta baixa contindrà els dos banys.
Escales i ascensor per a minusvàlids portaran a la primera planta també amb dos banys. Un distribuïdor de 18 m2 i un passadís central de 25 m2 introduiran als sis despatxos per a entitats - dos de 19,2 m2, dos de 18,35 m2 i dos de 18,7 m2. En total una superfície útil de 169,3 m2.
La superfície construïda entre les dues plantes suma (271,7 + 203,65) m2.
El teixit associatiu altafullenc finalment entre pallisses i el nou Centre disposaran d’estances / seus socials / despatxos espaiosos i higiènics, des d’on vertebrar les vides comunitàries culturals i esportives.


Lúcida visió del liberalisme per E.Vila-Matas (El País, 25 de gener)

“Es verdad que la lista de lo que nos gusta carece de importancia para la mayoría de la gente y, aparentemente, además no tiene sentido. Y sin embargo, decía R.Barthes, ese me gusta y ese no me gusta significa algo: quiere decir que nuestro cuerpo no es igual a los otros cuerpos y que podría hablarse de una especie de intimidación del cuerpo, que obliga al otro a soportarnos liberalmente, a permanecer silencioso y cortés ante goces o rechazos que no comparte. Y en cambio, sí matamos tranquilamente una mosca si nos fastidia. Y si no la matamos, dice Barthes, es por puro liberalismo. Total: que somos liberales para no ser asesinos.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.