Altafulla amb tota la il·lusió

23/12/08

Increïble: postergada fins el 2010 la subvenció de 15 mil e. del PUOSC per a la redacció del projecte de nova Biblioteca

Així ens ho han comunicat des del Servei de Planificació de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat.
Tot i així, comportarà que tant la redacció el projecte com la seva execució estaran fixades per l’any 2010.
Una al·legació d’ofici dels assessors jurídics n’ha motivat la tan inesperada i indignant decisió, ja que en tot moment hem anat coordinats i seguint les pautes marcades per l’esmentat Servei des de la delegació de TGN. Ells van ser els qui ens van suggerir, a finals de novembre, que ajornéssim la presentació del Programa Funcional.
El passat dimecres 16 de desembre, a la seu de TGN, van tancar els acords de l’esmentat programa i els continguts del projecte sobre els plànols de la futura Biblioteca, elaborats per l’arquitecte Xavier Mercader. L’agenda establia que aprovéssim el programa funcional al Ple de gener i més endevant el propi projecte de construcció.
Donat que la subvenció ajornada un any només arriba als 15 mil e. el criteri del govrn és seguir el calendari previst. Sempre amb la coordinació i vistiplau de la delegada del Servei a TGN Dolors Comas.

El Departament de Cultura de la Generalitat ja va rebaixar la subvenció finalment atorgada per a música clàssica amb preu d’entrada: de 25 mil del 2007 als 13 mil per al 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.