Altafulla amb tota la il·lusió

5/12/07

PAU demana a Farré la convocatòria urgent de la Junta de Portantveus

Fins el 27 de desembre tenim temps per a presentar projectes a la Generalitat per obtenir del seu Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) el màxim de 650 mil euros per al període 2008-2012.

Retirat del Ple de novembre pel govern en minoria el seu projecte “estrella” (*) datat el 13 de setembre d’enguany (en paral·lel i com a rèplica de “prioritat” d’ABG al camp de gespa artificial de l’estadi Joan Pijuan) ara cal “consensuar”-ne de nous (edifici exprés per a biblioteca, projectes d’infraestructures pendents de l’etapa Muntades, xarxes d’aigües i clavegueres als estàndards reclamats per al 2012, etc…) dins els terminis tan curts de temps fins a la data límit.

La minoria al govern no ens convocarà i ens posarà entre l’espasa i la paret a final de mes i d’any tornant-nos presentar “la construcció d’una xarxa d’aigües pluvials i dos dipòsits de retenció al Barri Marítim”?
Coneixedors de la falta de reflexos pactistes de la minoria al govern tornem a estar molt preocupats, molt!

(*) Dins la Comissió d’Urbanisme de 22 de novembre, la regidora d’Urbanisme arribà a dir que el presentava “el govern d’ABG”, però hi tingué el suport entusiasta del regidor d’ERC, somiant fins i tot obtenir fons europeus FEDER. Esperava incorporar, a més del 650 mil euros de la Generalitat, aportacions de la nostra empresa d’aigües (que per això s’incorporà a la reunió del darrer consell d’administració com reina de la reunió) i de l’ACA.

Heus aquí les dades de la memòria econòmica:
Execució material:
Xarxa d’aigües pluvials: 742.600 e
Dos dipòsits de retenció: 1.514.550 e.
5% d’imprevistos: 112.857 e =
------------------------------------
2.370.007 e.

19% benefici industrial: 450.301 e.
16% d'IVA: 451.249 e.
____________________________

Total: 3.271.558 e.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.