Altafulla amb tota la il·lusió

6/11/07

Primera visita a la segona fase del c/ Marquès de Tamarit de la Comissió de seguiment

Com a regidor de barri i acompanyat de les regidores actualment a l’oposició Eva Martínez (AUPA) i Cristina Magriñà (PSC) hem començat les visites de cada primer dilluns de mes - in situ i amb l’arquitecte municipal i director del projecte - per tal d’adonar-nos dels progressos de l’empresa Lubasa en l’execució de les obres del segon tram de rehabilitació de l’antiga N-340.
L’encarregat general i el directe de l’obra ens han ensenyat la base d’actuació en amplis terrenys cedits d’ús provisional per Exinan. Hi separen els tipus de deixalles en tancats perfectament separats.
A la zona de Caprabo comencen a col·locar els topalls de les futures i immediates voreres. A la dalt, comencen les rases pels futurs tubs de pluvials. Totes les actuacions al costat de l‘antic Clos estan perfectament grafitades a terra, amb distints colors indicatius. L’execució anirà ràpida ja que les canalitzacions del gas possibles entorpidores (com succeí a la primera fase) aniran al costat de la zona que urbanitzarà Exinan.
La regidora d’AUPA va prenent fotografies per visualitzar l’evolució de les obres.
La regidora titular d’urbanisme ha declinat format part de la comissió de seguiment al·legant massa feina, actitud autocràtica contrària a la pregonada participació que fou criticada públicament en la darrera Comissió d’urbanisme per nostre regidor de PAU.

1 comentari:

Anònim ha dit...

PROBLEMES DE MOBILITAT
Ja han començat les obres de la segona fase del Carrer marquès de Tamarit. Perfecte.
A més la solució adoptada de crear un carril de circulació alterna i posar cartells avisant de la situació s’està veient que té millor resultat que la caòtica solució adoptada en la primera fase.
Tanmateix voldria deixar constància del següent, que potser és un cas aïllat i personal, però no per això voldria deixar d’exposar-lo.
Sortint de la Plaça La Portalada per anar a la Llar d’Infants Hort de Pau cal anar per Cantó de la Vila i baixar per carrer de dalt cap a Marquès de Tamarit, travessar la mini-rotonda i baixar per alcalde Pijuan.
El problema és que el semàfor d’alternança es troba situat abans de la mini-rotonda i els vehicles l’obstrueixen i impedeixen passar a l’altra banda. Igualment, un cop el semàfor es troba en verd tampoc es pot passar perquè els vehicles que venen de l’esquerra no ho permeten i per tant ens trobem amb un problema de mobilitat i segurament algun que altre cop de petites topades.
Bé, ja està dit i feu el que pugueu.
Francesc Ferré i Peig

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.