Altafulla amb tota la il·lusió

6/11/07

Els Castellers d’Altafulla tornem a ser colla de set.

Els Castellers d’Altafulla tornem a ser colla de set. Els nens del Vendrell fan història a la plaça del Pou

El primer dels tres cap de setmana de FM de sant Martí ja l’hem celebrat, amb gran èxit / caliu de públic. Destaquem-ne per la seva significació cultural els dos actes a la Sala Marquès de Tamarit: el divendres vespre, el concert de la pianista amb dos anys de convilatana Elena Pérez Arzola, amb una segona part dedicada a les composicions de Serge Mühle. L’endemà, la presentació del CD amb 27 poemes recitats i amb fons musicals antologia de J.M.Bellido.
La diada castellera l’hem traslladada al diumenge anterior, 4 de novembre, perquè també s’hi escau el dia de sant Martí, amb la seva pujada del pilar – ofici – processó intocables. Coincidia amb la de la Fira de Vila-rodona (amb les dues colles vallenques) cosa que deixà òrfena la històrica plaça del Pou dels afeccionats més constants.
Però les celebracions apassionades de les colles precisament només les vam veure a Altafulla : nosaltres per haver salvat la categoria de colla de set, en el tercer intent del 3 de set; al 4 de set succeí com en les dues construccions de 3; tronc esplèndid i indecisió de la canalla, que és qui fa els castells, en tota circumstància – així també amb el fracàs del 2 de vuit net de la Vella a Vila-rodona. Els Nens del Vendrell, després de 30 anys han tornat a descarregar dos 4s de vuit la mateixa temporada. A la plaça Vella del Vendrell per santa Teresa i a la nostra plaça del Pou.
Podem dir doncs amb orgull que les dues colles emblemàtiques de la Marca del Penedès històric s’estimen i ho donen tot a la plaça del Pou.
Altafulla i El Vendrell a més de nodrir la diada castellera de sant Martí avançada un diumenge, també van coincidir al camp de gespa artificial de la capital del Baix Penedès en partit del grup C de la segona regional. Empat a dos.
El diumenge, a l’exili de La Riera tindrem el derby amb La Torre. Fet que ens entristeix perquè si el govern del qual formem part – i especialment els socis d’ABG – haguessin donat el sí al conveni Ple-Club acordat per l’assemblea del Club i criteri del regidor i gerent d’esports , amb tota probabilitat ja podríem inaugurar el nostre propi camp amb gespa artificial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.