Altafulla amb tota la il·lusió

13/7/07

Més reunions constructives

Matí de dilluns 2 de juliol molt intens. Reunió per a bastir les sales del futur Museu Etnogràfic; la sala III va agafant forma. El Patronat que presidia J.Mª Gené sí que va preveure una partida de 5 mil e.; que en part serà nodrida per una bona part de la subvenció de la Diputació de 6.010 e. per a peanes i vitrines. La trobada del divendres següent especialment emotiva: finalment Joan Vives i Vador Gatell, acompanyats de la Maria Porter i de la bibliotecària Helena Cobos comencen a imaginar la distribució de les deus sales: Ja tocava després de ser inaugurada ela pallissa de l’era del Senyor el sant Martí de 2005.
La seva subvenció serà compartida amb la renovació del mobiliari de taules i cadires de la biblioteca. S’escaurà ben aviat. Així com la col·locació de prestatges a l’antiga guarderia per a secció de dipòsit de llibres. Per a invertir en armaris la Biblioteca disposa d’una quantiosa partida acumulada d’anys: 18.031,13 e.: el sobrant de les compres per a acollir la donació Pere Benavent ( 4.176,66) així com dotació de 2005 (3.952,47e) ambdues a préstec, a les quals sumem un romanent de 2006 de 9.900 e.

En la tercera reunió del dilluns 2 de juliol el director del MNAT Francesc Tarrats va informar que el vinent dimarts 31 a les 7 de la tarda presentarem el projecte executiu del Centre d’Interpretació i Serveis definitiu de la Vil·la dels Munts, obra de l’arquitecte Estanislau Roca. La realització forma part del desplegament del conveni de col·laboració urbanística amb Residencial Balís s.l. de 23 d’octubre de 2003 segons el qual els esmentats promotors aportaran 270.455,45 e. per a possibilitar-ne la construcció d’aquell equipament cultural, que caldrà sumar amb una aportació d’idèntica quantitat per Cultura de la Generalitat. Com que el mèrit polític de la iniciativa correspon a J.MªGené mantindrà el Comissionat Específic per la Vil·la Romana; cal reconèixer-li-la...

Rectificació:
Millor informats vet ací que les aportacions municipals al Centre d’Estudis del quatrienni 2003-2006 s’han de desglosar en exclusivament 4.766 del Patronat de Cultura de J,M Gené per a l’edició (i compra) del Papers de Salamanca al Baix Gaià + 5.000 e. per a adquirir de la Petita història, en dues meitats de 2.500e. dels dos Patronats presidits per Fuensanta Castro (Ensenyament i Turisme).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.