Altafulla amb tota la il·lusió

28/6/07

I més accions de govern

A Esports hem col·locat un banc al vestidor de la piscina ( 592 e.)
A Cultura, l'interventor a transferir 700 e. a l'Ateneu de Dones per l'organització d'un cicle de conferències. Així com 1.500 e. al Centre d'Estudis per l'adquisió d'exemplars de la Petita història d'Olga Arnau / Pilarín Bayés; consten dins la partida global d'enguany de 10 mil e. per a l'entitat degana de la cultura altafullenca, per bé que s'integren als compromisos de 2007 per valor de 9.766 e. , com a única aportació de la passada legislatura que ja vam esmentar. El tercer pagament per a la bibliotecària Helena Cobos, els 800 e. per les hores de col·laborar en la classificació de les eines al Museu Etnogràfic.
Avui dijous, durant una llarga hora el regidor d'Esports s'ha reunit sobre el mateix camp de terra municipal amb una representació del Club de Futbol (Brendran Price, l'entrenador, els jugadors Antoñito R. i Jordi A.) i els proveïdors de moviment de terres (J.M.Sanz) de regs (Joan M.Quixalòs) per tal d'albirar el futur immediat de redreçament de l'esmentat municipal camp de joc. Sobre la taula d'una futura reunió seran exposades les dues solucions: una intervenció de reg i anivellament de terres; el cobejat camp de gespa, tan reclamat per a conservar les seccions del futbol base que costaria uns 45 milions de les antigues ptes.
Una nova factura caldrà afegir a l'expedient de crèdit del Patronat de Cultura per subvenir compromisos heredats sense partida: + 1.800 e. per l'edició de la guia didàctica de la Vil·la dels Munts. Per la qual cosa, l'esmentat expedient ja ha de sumar uns 21 mil e.
Sort que, per a lliure disposició, el Patronat de Cultura ha heredat una partida de 5.400 e. d'on treure'm els 1.300 per a la Nit de Bruixes destinats al seguici del Drac del Morell, obra de Martí Royo. 300 han permès l'adquisició d'un quadre de perspectiva des del Portal de la Plaça del Pou del pintor Claude Strens, exposat a la col·lectiva al Forum.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Fonxo,
només aprofitar aquestes línees per fer públic el meu profunt agraïment pel teu interés ( el vostre ) per la secció de futbol.
Com has pogut comprobar, i heu posat al bloc, hem anat la directiva en pleno, l'entrenador, el capità, el nou director esportiu ( jo ), osigui tothom. I es que és vital l'estat del camp. Com ja he dit per altres blogs, Torredembarra ( tindrà al gener ), Tancat, Vendrell, Calafell, Segur, Roda, Pobla Mafumet, Icomar, ... i un llarg etc de clubs que tenen o tindran gespa. Així serò molt difícil aguantar les seccions del futbol base.
Només dir, que amb la teva presència aquesta tarda a primera línia del problema, no te adjectiu. Aquest interés per la teva part, val tot l'esforç que vam fer l'any passat per fer reflotar aquest equip.
De veritat, gràcies Fonxo.

l'Antoñito.

Anònim ha dit...

Però no dieu que només teniu 19.000 euros per passar tot l'any?

Anònim ha dit...

Però qui parla aquí de diners. Només he dit que es d'agraïr que vingui i vegi el lamentable estat del camp. Ningú ha dit en cap moment que es faria una cosa o un altra.
El més fàcil seria, no hi han diners, us apanyeu. És un camí. L'altre és treballar per veure com arreglar aquest problema. Hi hagin 19000 o 5 euros, el problema hi es.
Que fàcil és dir no perque no hi han diners i mentres veure com es fa encara més difícil mantenir un club.
Si es treballa, es pot aconseguir tot.

l'Antoñito.

Anònim ha dit...

entenc el que diu l'antoñito, però què és més important el camp de futbol o les voreres, l'enllumenat, la neteja, la recollida de brossa, el clavegueram de més de 30 anys, la xarxa d'aigua deficient...?. quan tinguem qüestions bàsiques resoltes endavant amb el camp de futbol.

Anònim ha dit...

Veig que ja heu començat a treballar i de valent, ho fareu tots plegats fantàsticament bé n’estic segura. Jo sé, que tu Fonxo més que ningú, ets un gran entusiasta de la cultura i de totes les arts en general i també t’haig de dir, que des que he pogut apreciar els teus moviments i actituds dins d’aquesta campanya i posteriors pactes, veig que comparat amb d’altres, ets un gran estrateg i demostres una esquena ben ample on hi fas lliscar molt bé totes les bestieses que et diuen i jo m’incloc, i bé que fas. Lo de la política es realment lo teu i t’agrada, ho deus portar a la sang. Vull que sàpigues que no estic gens contenta del que vaig escriure arran d’allò dels horòscops, va ser una cosa gens meditada un dit i fet, vaig enviar-ho al butlletí i al diari les bruixes tot seguit de llegir l’article teu, i com que estàvem encara de campanya, pensava que estiraríem potser algun vot que de bon segur ens estaves foten, però tampoc va servir per això, doncs va sortir passades les votacions o sigui que ....Però ara, fins i tot m’alegro de que no te’n estiréssim cap de vot, doncs veig que hi poses passió i esforç, cosa que fa falta a més d’un. Ahir quan et vaig veure, la veritat es que tenia ganes d’aixecar-me i vindre a donar-te un petó i una abraçada i dir-te això personalment a tu i a la teva muller que crec que hores d’ara, ja em deu menysprear bastant. Però tampoc vaig ser capaç de fer-ho, i això, encara es més lleig, però encara que sembli covardia no ho és, no volia fer un espectacle davant de tanta gent. El que em sap més greu de tot, es que hi ha gent que m’ha parat pel carrer qüestionant-me de que si jo et tenia ràbia o no et podia veure o em queies malament. Ja els hi he deixat clar que no es així i que sempre t’he tingut per un home força culte i saberut. Soc molt feble en quan a sentiments i quan a vegades em traeix el meu tarannà temperamental i rampellut faig bestieses com aquestes dels articles, t’asseguro que després, ho passo més malament que ningú. Aquesta i un munt d’altres coses, que passat bastant de temps t’explicaré (si les vols escoltar), han fet que decidís deixar totalment el meu grup i la política,(no se si ja ho saps o no) on mai hi hagués tingut que ficar-me, que vull que quedi clar. Això si, seguiré sempre votant a les Esquerres i si son les catalanes millor que millor. Molta sort amb tot el que feu i ànims per fer una gran tasca que deixi amb un pam de nas als contraris.

Ja no faré mai més cap article, o sigui que si et ve de gust publicar aquest que t’envio privadament a tu, em descàrrec de tot el que vaig dir et dono permís per fer-ho.

Salut i Estat,
Marga Badia

Anònim ha dit...

Ja que estàs de Regidor de Cultura, tindries que fer quelcom d’urgent, ja que tens bon rotllo amb la Nati la presidenta de l’Ateneu de Dones, d’agafar-la un dia a bones i amb calma explicar-li que o bé han de canviar el nom del col•lectiu i dir-se per exemple “Casa de Andalucia” o que si continuen amb el que tenen de “Ateneu de Dones d’Altafulla”han de saber que les dones d’aquest poble, en general, no ens hi sentim identificades, doncs no potser de cap de les maneres, que en el Festival que fan de Final de Curs (sense entrar a opinar-ne el nivell artístic o estètic, que també deixa molt que desitjar, cosa que queda compensat pel voluntarisme del col•lectiu) hi hagi un 80 o 90 per cent de sevillanes i cançó “Especula”. Son moltes sòcies i quasi majoria catalanes, per tant, vaig escoltar moltes queixes en el sopar, n’estan més que fartes i sense que siguin de la “ceba”. Ja fa molt de temps que s’ha establert una junta tancada i hermètica que no deixa entrar cap idea nova canviant, ni que deixi o faci tasques perquè hi entri nova sàvia. Jo ho vaig intentar fa un temps i per poc se’m mengen, sort que de quan en quan la meva cosina, les obliga a fer alguna comedieta amb català. Consti que no es precisament la Nati la culpable. Però si anessis un dia a parlar amb totes les de la Junta potser tu, que tens més ma per convèncer gent els hi hauries de fer entendre de que han de acontentar una mica més a totes les sòcies i variar el repertori. Amb un parell o tres de sevillanes ja ni hauria prou i també haurien de declamar algun vers, potser incloure altres tipus de danses i cançons d’altres indrets d’Espanya i de Catalunya (no totes les nouvingudes son andaluses, també ni ha de manyes i de gallegues) fer demostracions d’alguna altra activitat de les que fan com ara taules de gimnàstica , etc. (menys mal que la primera sevillana ens la varen fer per fer-nos una mica contents). I sinó les convides a que com dic obrin una “Casa de Andalusia” que no estaria malament i així tothom content i que deleguin l’actual junta de l’Ateneu de Dones d’Altafulla a altre gent que ho entengui. Això si amb molta ma dreta i tacte, doncs de seguida s’engresquen i malpensen.

Tot de bon rotllo!Només es una idea, que crec que pot ser a la llarga constructiva.
Marga Badia

Anònim ha dit...

Hola Joan B. penso que una cosa no exclou l'altre. Es podria dir que ara no és el moment de fer una cosa o una altra al camp o a on sigui, però no arreglar un camp de futbol perque s'ha de posar fanals o arreglar voreres, no li trobo la dependència.
Sempre hi ha moltes coses a arreglar a un poble, i si hem d'esperar a arreglar aquestes coses per posar al dia un camp de futbol, pavelló, escola música, ... no ho faríem mai.
Penso que és obligació de l'Ajuntament de mirar de fer el màxim. Després es pot o no, però s'ha d'intentar, com ser que ho farà aquest grup de govern. També soc conscient que el que s'està demanant, des de totes les entitats, no és fàcil de portar a terme. Però no per això s'ha de deixar a un costat. Els pobles veïns van més delatants que nosaltres en moltes coses, entre elles l'esport.

l'Antoñito.

Anònim ha dit...

Estoy muy de acuerdo con el comentario que se ha hecho antes sobre actuar sobre las cuestiones básicas antes que sobre el ocio y/o el deporte.
No me entendais mal, por supuesto que quiero un campo de futbol mejor, y uno de basquet, y pistas de tenis y un polideportivo más ambicioso que el que tenían planeado los felizmente salientes del ayuntamiento anterior...
Pero, ¿os acordais de lo que decían los que pensaron más y mejor que nosotros en tiempos pasados? La filosofía (y en este caso el deporte) nació cuando se tuvieron satisfechas las necesidades básicas.
Pues bien, cuando se deje de cortar la luz y el agua del barrio maritimo cada tres por dos, cuando se pueda ir por las aceras de pueblo con comodidad, cuando se tenga un pediatra cinco días a la semana, cuando se solucione el problema de las basuras, del tráfico, de los servicios más básicos en general, entonces creo que nos podremos decidir a atacar con fuerza cosas como el campo de futbol.
Y conste que utilizo el campo de futbol como un ejemplo de otros temas que también creo más secundarios. Deberíamos tener claras nuestras prioriddades, las necesidades y las carencias del pueblo para hacer un plan de actuación "ordenado" de mayor a menor importancia.
Lo mismo que se hace un POUM para ordenar el territorio, estaría bien hacer un "Plan de Pueblo" para ordenar las inversiones y las actuaciones de los que nos gobiernan con criterio y con el conocimiento de los ciudadanos de lo que se va a hacer, cuándo se va a hacer y por qué se hace una cosa y no otra.
Estaría bien para cambiar el espíritu oscurantista de estos últimos 8 años.
Un saludo.

Anònim ha dit...

Bona nit,

Intentarem ser breus.

Us escrivim des d'Altafulla Confidencial per sol·licitar-vos consell.

Ho fem perque creiem que aquest és un grup amb la suficient independència i criteri per poder donar-nos alguna resposta sense cap condicionant exterior.

Ens expliquem. Ara fa un mes vàrem arrancar el blog una colla d'amics (pocs) amb la intenció de que mica en mica s'hi anés afegís gent de diversos grups però amb suficient capacitat de veure les coses amb la major objectivitat possible.

Potser la idea inicial de fer-lo confidencial va ser equivocada i això ha fet que tot i que en el decurs d'aquest mes hem demanat fins a tres cops col·laboració als lectors (sembla ser que uns quants per les estadístiques que ens arriben), però excepte escrits i comentaris puntuals no s'hi ha volgut afegir ningú.

En aquests moments ens trobem en un atzuzac, seguim endavant amb el confidencial i "aguantem" que elements "difícils" interfereixin en el blog (exemple: T.L.M o el més complicat "l'amic" Arrébola d''ABG") o sortim de l'armari?.

En aquest cas la nostra postura seria tancar l'A.C. i donar llibertat a que cadascun dels membres obrís el seu blog per "repartir les culpes" i que cadascú doni la seva opinió, segurament guanyarem en diversitat,però també segurament perdrem visió global de les coses.

Creiem en el sistema, és a dir pàgines d'internet independents, lliures de marca i de dependències econòmiques, socials o polítiques, però en aquests moments ens plantegem molt seriosament la nostra continuïtat. Sabem que la nostra incidència és molt limitada, però no ens ha agradat gens que allí on ha arribat sigui més aviat motiu de discusió que de concòrdia.

Agrairem qualsevol contestació al nostre mail, al vostre blog o al nostre blog. Estem una mica desorientats per les "acusacions" que hem sofert i sobre tot pel to. Ja hem patit prou menyspreus de l'equip Manolo-Fuensanta-Vives per patir-lo ara de l'equip d'ABG.

Si creieu convenient publicar el comentari no ens farà res, però preferim una resposta a altafullaconfidencial@gmail.com sobre la vostra opinió que és realment el que ens interessa ara més que una possible difusió del blog.
Una cordial salutació.

Altafulla Confidencial

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.