Altafulla amb tota la il·lusió

7/8/12

Estiu festiu i conflictiu... a SaltAlonsos...


Finalment, des d’aquest dissabte, resta obert – i en doble direcció – el tram, cap el carrer de Mar, d’alcalde Pijuan. No s’ha mantingut l’amplada preexistent de la vorera del costat habitat i en canvi a la banda de la Cabana senyoreja un excessiu passeig – continuació del tancat sine die de la parada urbanització del voltants del xalet de la Creu... Evidentment amb carril bici al costat del pas de cotxes. Sort dels fanals d’últim disseny... L’obra ha hagut de durar un any sencer, per problemes de tresoreria de l’empresa constructora...
Els “fums” de l’alcalde Fèlix / Chaves també intoxiquen la plàstica artística. L’habitual exposició d’aquarel·les de Fermí Carré a la sala del Fòrum ha estat desplaçada per una d’una pintora “amiga de l’alcalde” – que n’ha fet les gestions amb la parròquia...
Els Pallaressos no fou plenament talismà aquest diumenge a la tarda. Descarreguem el segon 4 de set amb el pilar, però tenim un caiguda dolenta al 3. L’assistència als nostres d’ambulàncies cap a santa Tecla obligà de suspendre l’actuació. Tornàvem a actuar, ben separats pels Xiquets de TGN, amb els mateixos torrencs que el dissabte 28 de juliol se’ns havien exhibit als nostres propis morros a la plaça dels Vents.
Segon cap de setmana de plural marató musical. Dissabte, a les 10 a la plaça de l’església, els I Musici di Vivaldi amb el solista Claudi Arimany acompanyat del també flautista Enric Ribera i del violinista Glauco Bertagnin interpretaran... Telemann, Vivaldi, Quantz i Bach...: obertura en Mi menor per a dues flautes i orquestra en 8 moviments; en tres moviments la simfonia La tempesta; el concert en Sol Major per a violí concertat, 2 flautes i orquestra; el BWV 1060 i el concert nº4 de Brandemburg.
A continuació, a la pista del c) de la Fassina els Diables d’Altafulla celebren els XXV anys portant l’Orquestra Girasol. I l’endemà, al racó del Fortí, des de 2/4 d’onze assistirem a la X cantada d’havaneres (Balandre, La Taverna, Vent Fort)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.