Altafulla amb tota la il·lusió

18/6/12

I la Vila va...


Esplendorós 17 de maig cultural a Altafulla: al matí, a la sala del Cercle Artístic presentació del llibre d’Assumpta Rosés sobre Martí Royo i, a la tarda, concert coral de Nous Rebrots i l’Ancora al pati del Castell. L’acte de reconeixement al nostre escultor ceramista fou organitzat pel Centre d’Estudis amb l’assistència i presidència del regidor de Cultura – i cap més regidor...; hi van intervenir també Xavier Garcia que tant valorà Martí Royo entre els Homenots del sud, així com l’amic més Amic de Martí Joan Carnicer, llegint el text sencer de la presentació de la primera exposició al Vendrell tan ben destacat en fragments essencials als començaments de La Terra i el foc: un entorn creatiu, recerca fruit de la beca Lluís Mª Saumell 2008-2010 de la Diputació de TGN. Després de l’acte retòric hom podia seguir una passejada per l’obra visible de Martí Royo: el mural de la Farmàcia que fou de Maria Lluís / Cisco Dalmau; el drac de la gelateria La Perla de Manolo Ramírez; Ca la Tia i bar Ballesté a l’antiga carretera; els municipals Oliverot i l’imponent Pilar de vuit; el rètol de la perruqueria Imatge de Gatell-Puig i el plat al Faristol – on s’hi va poder dinar amb el cuinat al forn obra de Martí Royo.
Conversa escoltada pel nostre exregidor al tren, el dijous 14 a ¾ de 9 del vespre. en arribar a Altafulla: “En diuen Saltafulla, pels catorze ressalts”. Va acostar-s’hi, per fer-li saber que com regidor s’hi havia oposà.
Després de llegir la darrera Plaça el Pou, us ha vingut destacadament als ulls lectors que el tipus de l’IBI ha hagut de pujar al 0,91 per conservar l’aportació d’ingressos després del nou Cadastre?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.