Altafulla amb tota la il·lusió

29/5/12

Xoc a Via Augusta


Coincidint amb el tancament de l’aparcament al camí de la Roca de Gaià, sense l’alternatiu al costat del Marítim, xoquen dos cotxes a la intersecció perpendicular de l’entrada a Via Augusta per la rotonda del pont de Renfe amb la sortida del carrer de la piscina de l’edifici Pescadors. La policia municipal cus de multes el cotxes que van aparcar on van poder. Pel camí des de l’antiga fàbrica van anar entrant cotxes a l’aparcament prohibit sense solució de relleu.
El cap de setmana del 1-2-3 de juny, per al campionat de patí català al nostre Marítim perilla la bona organització per falta d’aparcament – nou o vell. El desbrossat per al nou, tot just havia deixat algun testimoni diumenge passat. Confiem que s’acceleri per a oferir acolliment al esmentats participants en la catalana competició.
El nou tipus de l’IBI del 0,91 ens situa a la votació del Ple del 0,9 el 2008: vot a favor dels hereus d’ABG (AA) i ERC (SI) i de CiU; en contra PPC; Ideal llavors s’abstingué i ara s’hi oposa. Si recordem el període de conflicte social fiscal pel Cadaste / IBI 2009-2011 s’ha invertit els papers: els llavors a l’oposició (Farré i Eva Martínez) negaven la sostenibilitat fiscal que ara per responsabilitat de Govern assumeixen; Pérez i Conxita, abans compromesos amb la Hisenda municipal, exhibeixen la tòpic / populista / demagògic paper d’oposició previsible – que tingué en Eva Martínez una autèntica vedette del Ple, durant aquell trienni del Pla Econòmic i Financer que ha permet l’excel·lent herència als nostres comptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.