Altafulla amb tota la il·lusió

2/4/12

La Vila dels altafullencs sociables i patriotes


Per 7 vots favorables (AA + SI + CiU) i dos en contra (PP) el Ple aprova l’adhesió d’Altafulla a l’Associació de Municipis per la Independència. Ideal no es presentà al Ple, potser perquè ja som en tram de temporada turística.
Diumenge de passió als castells i el futbol altafullencs. Sense rams de victòries: actuació de sis de gamma alta amb pilar de cinc final a la Martí Royo; on el Xicots de VFP en el seu 30è aniversari exhibeixen el seu millor inici de temporada (4 de set amb l’agulla; gran 5 de set, 3 de 7) amb una colla molt feminitzada (la cap de colla, Aina Mallol, compartint pis de terços al 5 amb les germanes Mireia i Ariadna Mata. Els de sant Pere i sant Pau viuen una perillosa caiguda de dues canalles després de coronar el 4 de set. Només dos balcons dels veïns de la plaça s’obren al seguiment de la Diada...
Un humiliant arbitratge ens pren els 3 punt en el duel contra el Nàstic C / Pobla de Mafumet B. Pol (Inglès) torna dir-se gol, però li anul·len el segon – de cop de cap fantàstic. Abans, una planxa dels visitants culmina amb seu gol de la victòria a porteria buida. Gran fraternitat entre camises castelleres i afició futbolera en el partit de tarda al Joan Pijuan.
Hem demanat a la regidora de Medi Ambient que estiri les orelles a les germanes Caminal per la incúria en la conservació de les palmeres del seu històric jardí al c) de Mar 6.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.