Altafulla amb tota la il·lusió

28/3/12

Dia 29 convocats a participar a la vaga general


Diumenge a Altafulla, el 29 arreu de l’Estat… ( Fonxo Blanc, al 3 de Vuit, 23 de marc)
Dues propostes que reclamen de mullar-s’hi. I amb prou dilemes a l’hora de decant-s’hi. Diumenge, només a Altafulla, som consultats per adherir-nos o no a l’Associació de Municipis per la Independència. Dijous, 29, som convocats a participar a la vaga general sindical reaccionant a la nova reforma laboral per tal de millorar-la negociant.
Que pagaré la vaga general ja ho tinc decidit; un descompte a la nòmina com a preu al manteniment d’una certa fortalesa de criteris i encara més per expressar un fàstic / emprenyament envers els qui al Congrés van validar la reforma laboral en forma de decret de 12 de febrer.
Vet ací, faré vaga contra el PP i CiU.

Tant per les retallades al drets sindicals als EROs i a les indemnitzacions per comiat (tot a 20 dies per any treballat) com per les retallades anteriors en les àrees de la respectives competències (des de l’anunciada al dret a l’avortament per l’actual ministre de Justícia que ha deixat l’ajuntament espanyol més endeutat a proveïdors; a les ja prou conegudes de la nostra Generalitat, les quals tampoc han fet minvar el nostre deficit pressupostari, com a mal pata afegida).
Faré vaga contra el PP perquè cada vegada que vegi per tv l’entrada triomfal, a l’hemicicle del Congrés, de la cúpula Rajoy – Soraya- Moragas no me’n senti còmplice; que em reconegui que si més no alguna coseta he fet contra ells – i amb descompte a la nòmina. Ras i curt, perquè no pot ser d’altra manera, considero que el PP és el Govern legal; però en la meva consciència no és legítim, gens legítim: per mentiders sense escrúpols (a l’hora d’anunicar les seves polítiques fiscals i laborals) i per antipatriotres sense aturadors (pel recurs al TC de l’Estatut i per la seva actitud durant la travesia després que, el maig del 2010, l’Ecofin ens posés la intervenció sobre la taula).
Faré vaga contra CiU perquè amb ZP s’abstenia i amb el PP vota sí a l’hora de les garrotades politico-econòmiques. Tampoc oblido que el conseller Mena confessà, en seu parlamentària, que la nova reforma laboral no garantia cap millora a l’ocupació. I sobretot m’enrabia que el 15% menys de sou i feina als interins i el 5% a les nòmines de serveis publics mai no fossin anunciats a priori durant la campanya electoral sinó després, amb els vots al sac i ben lligats.
Diumenge, a Altafulla, una consulta popular resoldrà el que ja fracàssa al Ple i provocà un parèntesi de crisi de Govern (fenomen italià de la ponentina de la Marca). El Ple d’Altafulla refusà la proposta de SI+CiU d’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència; però, com a forma de salvar el pacte “Comunistes de xalet anti IBI i Comerç”+ SI, se’ls dóna una segona oportunitat… Només SI en fa campanya per a aquest diumenge. Entre els 13 convilatans que s’hi expressen a favor tinc el goig de reproduir l’argumentació de Pau Blanc Fortuny: “Aniré a votar Sí perquè sense l’espoli fiscal podríem millorar l’educació i la sanitat públiques enlloc de retallar-les”. I també la de Jordi Andreu, el conductor del programa casteller el Pilar de vuit, d’Altafulla radio: “ …perquè no em sento espanyol, sóc català. El dia, 25 votaré Sí a l’adhesió”. Personalment votaré perquè només la nostra i única senyera senyoregi festivament al balcó municipal altafullenc – com tants de temps hi he maldat! Política sense èpica, quanta tristesa…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.