Altafulla amb tota la il·lusió

19/1/12

L’actual alcalde Fèlix Alonso proposa posar el nom de carrer Alcalde Lluís Punsoda

L’actual alcalde Fèlix Alonso proposa posar el nom de carrer Alcalde Lluís Punsoda al que actualment recorda , ¡després de 73 anys!, el sant del dia de l’entrada de les tropes dels “nacionals” (17 de gener de 1939): fins llavors sempre havia estat el carrer de l’Hostal.
Els compromesos durant tan de temps en la lluita per canvi / restauració del nom del carrer de la Violeta aplaudim amb tot el goig la iniciativa manifestada per Fèlix Alonso al magazine del matí de la 107.4 – tal I com podem llegir al seu web.
Llàstima que al procés de decisions figuri el fantasmagòric Consell de Participació i no exclusivament la Comissió d’Urbanisme i el Ple, constituït pels regidors càrrecs electes, els protagonistes de la Democràcia Representativa. Si és una tàctica més d’apropiació – en aquest cas del comú passat democratic republicà a Altafulla, amb i sense pau! – per part de l’actual alcalde ben vinguda sigui… N’esperem l’acord unànim pactat / negociat pels cinc grups del Ple!

Aquest 17 de gener fa 3 anys, en diumenge, que l’alcalde Gené inaugurava - al vell monòlit “de los Caídos”, ubicat al cementiri  - el memorial democratic que recorda incrits tots els morts altafullencs a la Guerra Civil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.