Altafulla amb tota la il·lusió

30/1/12

Dues mocions-trampa provoquen la sortida de SI

9 punts de 9 aquest gener per al futbol a 4ª catalana del C.D.Altafulla. Al 5 a 1 contra el Sarralenc, tres gols de l’actor Carles Francino i el de l’honor del Payan de la coneguda saga de les cases de la Plasticel. Ja tenim 26 punts: 8 victòries, 2 empats, 4 derrotes; 38 gols a favor i 27 en contra.

Podeu trobar les dades de la Jornada al grup 25 de la quarta catalana a la web de la FCF

Dues mocions-trampa més que “polititzades”del PP I CiU provoquen l’incompliment dels pactes de Govern per part d’ABG que obliguen SI a sortir-se’n. Compungida i sinceríssima intervenció al final del Ple de Jordi Molinera; habitual absolutisme de l’assemblea d’ABG i dues pirules triomfants de l’oposició: la bandera espanyola al balcó (PP) i Municipi pel Dret a decidir (CiU), que van provocar l’abstenció tan deslleial d’ABG (per complir la llei i pel caràcter “interclassista” de la seva candidatura).
Si hem de repartir responsabilitats en la crisi de Govern, que esperem provisional quan rectifiqui ABG, qui en té menys és SI, perquè actua amb coherència i mantenint fermesa en els compliments de pactes de Govern. Certament, les mocions del PP pròpies del seu furor espanyolista vetllant per la bandera al balcó I de CiU, molt en la línia “pico de oro” del seu regidor (també de la Móra…) tenien un càracter maliciós que, esperem provisionalment, han reeixit: aguditzar els contradiccions del Govern i marcar espai propi (la caspòs catalanofòbia del PP; la frivolitat sobiranista de CiU); amb mocions del tot alienes a la dinàmica de l’acció de Govern municipal per als altafullencs (rasa del c) Alcalde Pijuan i entrada el poble a les obres d’Exinan; etc.)
La història es repeteix amb qui pacta amb ABG; pensen que perquè guanyen les eleccions la seva assemblea ha de governar soleta el poble; provocant, així, crisis de Govern dins el primer any de la seva alcaldia…
En el torn de públic asssisten va tornar a parlar al Ple el nostre exregidor que també va insistir a demanar que funcioni l’única democràcia legal: la representativa; amb plens cada mes, com han convocat tots els alcaldes anteriors; considerant i valorant el paper dels grups de l’oposició.
Curiosament, si aquest diumenge ens atençàvem a la plaça del Pou, l’única bandera onejant i amb crespó de dol per Dino Albadalejo era la nostra catalana senyera. Si llegíem el Diario de TGN, a portada a una columna, ens advertia que la bandera espanyola havia trencar el Govern. La bandera espanyola, de legislatures només oneja el Dia de la Constitució quan la hi col·locava el nostre regidor (a UpA a PAU); per les FM I les Diades castelleres sempre ha tingut exclusiva la senyera (retirant, si calia, l’espanyola, que ha tingut dues gran vindicadores en Fuensanta Castro (UpA/AUPA) I l’amiga Conxita Navarro (PP). Al sant Martí de l’alcaldia de J.M.Pérez Roigé només senyorejà la senyera a la placa del Pou, mercès a un pacte secret amb PAU…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.