Altafulla amb tota la il·lusió

24/12/11

Noticiari i tafaneries altafullenques (XVI)


El derby Altafulla-Baix Gaià acaba amb un decebedor empat a 1.

Com pot presentar-se tan mal compaginat i amb contingut tan “caspós” i inculte l’anomenat Pregó – pressumpte organ de l’oposició municipal? És un atemptat als ulls i a la intel·ligència!!

Vet ací que la brigada municipal d’obres, per ordre de l’alcalde postcomunista Fèlix Alonso ha fet obres – gratuïtes - de rehabilitació dins el castell d’Altafulla, que abans –pagades pels propietaris feia el seu paleta particular. Deu compensar la coronació lluminosa dels marlets. Ja notem Alonso encara més imflat. S’ho imaginen si ho hagués fet un altre Govern que hauríem de llegir al seu Full. Ha tornat aquest desembre i el plat fort és el text de futua Ordenança de civisme i convivència; tot un inventari de rigideses i sancions que demostra el seu perfil de venuts / representants de les pitjors mentalitats: per tal de demostrar / perpetuar-se que són poders convencionals: de mínims d’impostos i màxim de normes. Amb negreta al text del full només assenyalen les sancions i al full argumental de l’altra cara reprodueixen un desafortunat acudit gràfic del sempre agressiu El Roto, on dos joves un divendres a la nit s’emborratxen i s’emporren..., Mare de Déu santíssima...

El dia 28, a les vuit de la nit, a l’església de Baix a Mar: representació del Poema de Nadal (1931) de Josep Maria de Sagarra. Eva Anaya, soprano; Coral Nous Rebrots; rapsodes : Joana Badia, Fonxo Blanc, J.Mª Bellido, Montse / Vio Baig, Jordi Ribé, Montse Blanch. Organitzat per la Parròquia d’Altafulla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.