Altafulla amb tota la il·lusió

15/11/11

Pregó de la Festa Major d'Altafulla 2011


Pregó de la festa major d’altafulla 2011

Bona nit amics i amigues altafullencs i altafullenques,

Aquest any mhan concedit lhonor, almenys per mi, de fer el pregó de la festa major del meu poble, doncs jo soc d’Altafulla tot i haver nascut en un altre indret ben llunyà daquest.

Per començar voldria fer uns quants agraïments:

el primer dells per a en Juan Carlos gutiérrez, el Letxu, de suport i ànim a ell i a la seva família que falta els hi fa per tirar endevant amb tot el que hi ha.

Després, un altre agraïment a una persona que mha ensenyat dues coses molt importants a la meva vida, com es la perseverança esportiva i el rock & roll, l’Alejandro Francino Murgades, amb qui probablement mhe passat dies sencers gravant música a casa seva, anant a veure qualsevol mena de concert de rock en qualsevol indret o passant-nos tardes de canya esportiva plegats al gimnàs.

Una altra dedicatòria és pel fontxo blanch canyelles, qui mha ensenyat a estimar aquest poble, altafulla, tot i no compartir sovint formes i maneres, però si el fons comú.

Finalment, agraeixo a la comissió de festes i a la resta del consistori que el meu nomenament per aquest pregó hagi estat ben rebut.

Fent una mica de repàs dels anys que porto vivint a Altafulla i de la meva relació amb la penya ciclista i el consistori magradaria explicar alguna anècdota curiosa, com per exemple que les persones amb les que millor tracte he tingut i sempre he parlat delles son la Carme Vives, la Fuensanta Castro, i el Manel Ramón, i sempre que he parlat dells alhora els hi havia fet lincís de que mai els havia votat, però valorava la seva tasca. gràcies a lempenta i al suport del Fontxo varem portar la flama del Canigó a Altafulla, i ho vaig fer pedal a pedal amb el Fèlix i ens varem emocionar molt en arribar a Altafulla.

Una altra anècdota molt curiosa és que tant el Fontxo com l’Alejandro Francino són les persones que mes be em van parlar de la família Alonso, tot sempre remarcant les seves virtuts i lo bo que era per Altafulla larribada de gent de fora amb aquesta empenta.

De la Penya ciclista dues tasques cabdals: la penya solidària (improvisar) on en Ramon sabates el perruquer va treballar en condicions infrahumanes a causa del mal estat dels locals del parc del Comunidó. ara les nostres bicicletes fan cap al Senegal, a través duna Ong germana. la penya infantil, un altre fet cabdal de la penya ciclista, on en Guillermo va cercar a fons el planter de pobles veïns, i ara l ‘Ilde ha recollit amb fermesa el testimoni. Esperem recollir-ne aviat els fruits (improvisar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.