Altafulla amb tota la il·lusió

2/11/11

Noticiari altafullenc (XIV)


El nostre més sentit pèsam a tota la família Perona: Un incendi a la casa de la Barceloneta tan plena de motius castellers i del Barça als seus balcons, s’endú la vida de Blanca Perona – germana petita de Laura, de l’Hotel sant Martí. El seu marit Antonio, el sempre sociable passejant dels seus gossets, amb cremades als braços i amb intoxicació respiratòria resta a l’hospital. Se les produí en intentar salvar infructuosament la seva muller. El nét de 18 anys sí que salvà l’avi. Una espelma per fer llum al moment de perdre’s pastilles la finada possible causa de l’incendi. Dos dies de dol oficial, el 31 i Tots sants, per expressar el sentiment col·lectiu envers la tragèdia viscuda, que a més – dissortadament – a convertir Altafulla en actualitat meidàtica del tot indesitjada.

El C.D.Altafulla empata a casa amb el Vila-rodona. Una expulsió i l’errada d’un penal ens fan perdre dos punts. Ja en tenim 10, a 5 del líder. Gran primera part dels nostres, per a satisfacció del seu entrenador Albert Jansà. En acabat el partit, dinar de confraternització dels jugadors, amb un “asado” argentí. La pluja enfanga la zona de sota la barana d’espectadors.

Diligentíssima neteja – natural o perla brigada - del fang al carrer peatonal de la Cabana, d’accés a l’estació de RENFE. Ep!, la municipal sempre tan a punt d’aixecar actes de vida social a les terrasses de bar de la Martí Royo.

Certament la regidora d’ensenyament “se viste de largo” – com acreditadora i presentadora institucional – en un jornada dedicada a dues ponències sobre l’Adolescència en període de canvis..

Dos altafullencs castellers protagonistes a Tots sant a Vilafranca: Núria Díaz Llop a la torre de nou només amb folre i al cinc de nou amb folre. Ha participat en set tipus diferents de gammes extres aquesta temporada: amb folre i manilles el pilar i la torre de nou; a l’agulla del tres i el quatre folrats; al tronc de la torre de vuit neta i sobre folre; al cinc de nou. Per la seva banda, com a segon/terç Pruden Moreno assoleix el triplet, el primer d’una colla de TGN fora de l’àrea “provincial”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.