Altafulla amb tota la il·lusió

28/6/11

Tafaneries i noticiaris de SaltAlonsos / Altafulla

A Baix a mar de la Torre, per sant Joan, nova clàssica de set. I ja n'hem perdut el compte d'aquesta temporada regularment de set dels Castellers d'Altafulla. El programa Pilar de vuit de la 107.4, cada dilluns a partir de les 22 h.

Maria Porter i Monserrat Sanmartí, glossant la història del llibre (amb i sense imprempta) culminen el cicle de 4 conferències i una presentació del Centre d'Estudis, al seu íntim i llibresc local social a l'antiga aula dels nens de les Teresa Manero.
Val a dir que tret de l'assistència de F.Farré a la dedicada al químic Martí Franqués pel catedràtic d'institut Altemir i de la presència - a l'hora del refrigeri de la presentació - de Jordi Molinera cap membre del nou Ple i del nou Govern s'ha acostat als actes culturals. Tret de la darrera, com acostumem sempre, el matrimoni Muntades seia entre el públic; per tant, vet ací, que cap dels membres de la llista i de la campanya de SI va acompanyar la co-conferència de la seva prestigiosa última de la llista Maria Porter Moix. ¿El continent Independència no té gaire contingut Cultural i massa d'etnogràfic?

Esperem que l'any vinent Joan Carnicer torni a organitzar la Nit de les Bruixes que va fundar i ha deixat de portar els dos darrers anys per "conflictes d'amors propis" amb l'exregidor de Turisme Jano Francino Jr.

La nova direcció de brigada prou que es nota a l'Hort de Pau: neteja de zona verda adjunta a la via ferroviària i escorxament de soques de les infinites palmeres per millorar-ne el pas per les voreres.

Valles protectores a la plaça Martí Royo per evitar esllavissaments d'algun contrafort dels inigualables jardins de les cases de comerciants setcentistes del raval de Baix / carrer de sant Martí. ¿Per a quan les senyalitzacions (des de Marquès de Tamarit; cap a la Vila Closa; des del corraló de Ca Macaya) i el petit parc infantil de la ja plaça de les 3 terrasses de bars / menjadors.?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.