Altafulla amb tota la il·lusió

21/6/11

Juny - Més actualitat altafullenca

A la plaça dels Vents, aquest diumne al migdia, nova clàssica de set. Els de sant Cugat, hi estrenen una sòlida torre de set – el nostre somni d’aqeusta temporada. Els de Mollet, al nostre nivell de fa temporades, amb bons castells de 6. El pilar de cinc canvià de tronc ( Pep Garcès per Marc Capdevila; Àlex Cañas per Manolín García, Anna per Sílvia) de cara a l’actuació de la gran Diada del 16 juliol a la plaça el Pou.

El nou Govern mantindrà el quadre de retribucions del Govern Gené – al seu temps blasmat per ABG,AUPA i ERC.

Aprofitant la diada de la plaça dels Vents, vam presentar al regidor Francesc Farré el jardiner de l’Alzina Joan Manent perquè compti amb ell per a futurs dissenys de zones verdes i flora de rotondes.

Hem presentat un seguit de soli·licituds al nou Govern i al regidor de Cultura Jordi Molinera:
Com a millores al paisatge urbà, a més de netejar aquells dos munts de runa al costat de les casetes del parc de la Rasa de Baix a Mar i de rehabilitar la paret del carrrer del Mar peatonal cap a l'estació de Renfe, hi hem afegit:
- nova paperera a la plaça de l'Estació ja que l'actual està abocada donant un pèssima entrada ferroviària a la Vila turística
- refer el marge de la trona de l'Oliverot
- canviar el senyal de prohibició de jocs a la plaça del Pou cenyint-la a la prohibició a partir dels 10 anys
- suavitzar els ressalts i suprimir els d'entrada a rotondes

Al nou regidor de Cultura li hem ofert de seguir organitzant la Nit de piano i Poemes (en serà la XIIIª), mantenint els catxés de la soprano Eva Anaya i pianista acompnayant i dels pianista / fundador Hèctor Sáez-Ortuño i Elena P.Arzola. També li hem reclamat que sigui restituït, convenientment reemmarcat, el quadre de Salvador Farré regalat al poble amb motiu del seu Fill Predilecte.

El 2010 el regidor de PAU costà 5.833,78 e. li'n van retenir 1.166,7 i 261,3 van anar a la S.S. Per tant, ha ingressat nets 4.405,8 e. Una mitjana mensual de 367 e. (de gener a juliol al Goven i d'agost a desembre a l'oposició de Governabilitat)
El març de 2001 ha ingressat 112 e. (140 de despesa municipal); l'abril, 208 e. (260) i el maig, 176 e. (220).

Hem felicitat efusivament per facebook l'alcalde TGN, Pep Fèlix Ballesteros i l'alcaldesa de l'Hospitalet Núria Marín (amb aparellada als Munts d'Altafulla). i expressat la nostra solidarita al regidor d'Hisenda de tantes legislatures Carles Sala. Tots del PSC!

L'anomenat "autobús" de La Torreta no es desmonta, sinó que s'ha després de finestres i sostre com a espai exterior habilitat per a fumadors. La destitució fulminant, el dimarts passat a primera hora, del secular cap de brigada ha estat assumida pel tercer alcalde de la vuitena legislatura com un "atac personal"...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.